Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

Invoering

John Jay Online is de plek om overal ter wereld verbinding te maken met een diploma-, certificaat- en professionele ontwikkelingsprogramma's aan het John Jay College. Als u geïnteresseerd bent in het voortzetten van uw opleiding of het bevorderen van uw carrière, hebben we online programma's die aan uw behoeften en interesses kunnen voldoen. We begrijpen dat terugkeren naar school een belangrijke beslissing is en dat "online" terugkeren naar school ook nieuw voor u kan zijn. De online teamleden van John Jay zijn altijd telefonisch of per e-mail beschikbaar om u te helpen bij uw beslissing. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u door het aanmeldingsproces en verder te begeleiden.

Of je nu een graduaat volgt of je carrière wilt bevorderen door middel van professionele studies, overweeg programma's die worden aangeboden bij John Jay Online. Onze voorbeeldige reputatie op het gebied van strafrecht, openbaar bestuur, veiligheidsbeheer, binnenlandse veiligheid, onderzoekspsychologie, moderne politie en leiderschap op het gebied van rechtshandhaving, zal u een opleiding geven die geavanceerd, slim en overtuigend is. Onze studentenondersteunende diensten en inschrijvingsteams, samen met ons redelijke collegegeld, geven je de kans om te studeren aan een eersteklas instelling voor sociale rechtvaardigheid. Maak een verschil. Behaal een diploma aan het John Jay College of Criminal Justice van de City University of New York en maak deel uit van een wereldwijd alumninetwerk van meer dan 60.000 afgestudeerden van het John Jay College die zich inzetten voor justitie.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • West 59th Street,524, 10019, New York

Vragen