Keystone logo
Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Invoering

Waarom JWMI

De Jack Welch MBA is net als elke andere prestigieuze MBA. En toch is het als geen ander.

Leer van Jack Welch, de CEO van de winnende principes van CEO's.

Terwijl andere scholen geweldige bedrijfsleiders bestuderen, is de onze gebouwd door één. Bij het Jack Welch Management Institute hebben studenten een unieke kans om te leren van JWMI 's Experts of Practice, enkele van de meest invloedrijke executives van vandaag, van wie velen rechtstreeks door Jack werden begeleid. Jacks winnende en beproefde filosofie over leiderschapsontwikkeling, people management en meer is verweven in elk onderdeel van het programma.

Elke cursus is gebouwd door Jack en een team van gerenommeerde bedrijfswetenschappers van over de hele wereld en is ontworpen om de best mogelijke resultaten voor studenten te bereiken. Uit onze recente JWMI Graduate Survey1-gegevens blijkt:

 • 98% van de alumni beoordeelden hun algehele ervaring in het programma Goed of Uitstekend
 • 98% van de alumni zou het programma aan anderen aanbevelen
 • 92% van de alumni zei dat hun zelfvertrouwen als leider is gegroeid

JWMI studenten verlaten het programma met supercharged leiderschapsvaardigheden. Het is deze formule voor succes die jou en je klasgenoten voortdurend uitdaagt met rijke, relevante inhoud, zodat je kunt deelnemen aan het actuele debat over opkomend zakelijk nieuws en op de hoogte blijft van de wereldeconomie.

Het JWMI verschil is onmiskenbaar.

De student is onze klant

De beste bedrijven zijn gericht op klanten, en wij zijn van mening dat business schools op dezelfde manier moeten worden geleid.

Bij JWMI zijn we geobsedeerd door het leveren van de hoogste waarde aan onze studenten. We zijn er trots op nummer 1 te zijn in tevredenheid met het vermogen om wat je leert onmiddellijk toe te passen op je baan en in de bereidheid om het programma aan te bevelen door Poets & Quants.

En net als andere geweldige bedrijven die zich richten op hun klanten, houden we onszelf verantwoordelijk door de tevredenheid van studenten te onderzoeken en wijzigingen in het programma door te voeren op basis van die resultaten. Onze Net Promoter Score (NPS) is gemiddeld boven de 80, wat overeenkomt met de beste klantenserviceorganisaties, waaronder Southwest en Apple, en beter presteert dan de meeste MBA-afgestudeerde programma's die een gemiddelde NPS van slechts 27 rapporteren.

Studeren met top-CEO's

Om de beste te zijn, moet je van de beste leren. JWMI bevatten exclusieve video-keynotes van Jack Welch en meer dan drie dozijn C-suite executives van 's werelds beste bedrijven, waaronder Berkshire Hathaway, Netflix, Medtronic, Walgreen's, Boeing, McDonald's en vele andere wereldwijde organisaties. Onze Experts of Practice lezingenreeksen stellen studenten in staat bewezen leiderschapslessen en zakelijke praktijken te leren en zijn exclusief voor JWMI .

Leer op maandag. Dinsdag aanvragen.

Maak direct impact in je carrière. Ons programma wordt gedreven door inzichten uit de frontlinies van het bedrijfsleven; onze krachtige online MBA-cursussen zijn ontworpen om een onmiddellijke impact te hebben op uw werk. Als nummer 1 in tevredenheid met de mogelijkheid om wat u leert toe te passen op uw baan, krijgt u de basisprincipes op belangrijke gebieden zoals operaties, marketing en financiën. Daarnaast leer je de beste mensen te werven, in dienst te nemen en te motiveren, winnende strategieën te creëren, de productiviteit te verhogen, een cultuur op te bouwen en teams naar topprestaties te leiden. Veel studenten zien snelle resultaten en een lucratief rendement op hun investering van die toepassingen. Meer dan 2 op de 3 studenten krijgen een promotie of verhoging tijdens het programma.

Topfaculteit

Gepassioneerde leidinggevenden van enkele van de beste bedrijven ter wereld zullen u helpen uw professionele potentieel te bereiken. JWMI zijn geselecteerd vanwege hun passie om studenten zoals jij elke dag in het online klaslokaal te betrekken, uit te dagen en te enthousiasmeren.

En hun staat van dienst op het gebied van uitmuntendheid is ongeëvenaard door andere onderwijsinstellingen. Op basis van feedback van onze alumni als onderdeel van het Poets & Quants, Best Online MBA-programma's van 2021, werden we ook genoemd:

 • #1 in algemene kwaliteit van hoogleraren
 • #1 in de kansen om goede verbindingen te maken met de faculteit

Maximale flexibiliteit

Versnel uw carrière zonder uw huidige baan te verlaten. Ons flexibele, interactieve 100% online cursusformaat staat op nummer 2 in flexibiliteit en nummer 1 in tevredenheid met de asynchrone leerervaring van Poets & Quants2. Het curriculum is zo opgesteld dat je je diploma kunt behalen volgens je schema, waar je ook bent in je leven en carrière.

JWMI curriculum is gemaakt voor werkende professionals zoals jij; 99% van onze studenten is actief in dienst tijdens het programma. Ons curriculum is ontworpen voor mobiele apparaten en tablets, zodat u uw cursussen overal kunt voltooien. Er zijn geen vaste lestijden. Log in en voltooi uw werk tot drie weken van tevoren om tegemoet te komen aan zakenreizen en gezinsverplichtingen.

Vertrouwd en geaccrediteerd

JWMI is er trots op twee vertrouwde educatieve keurmerken te hebben. We zijn programmatisch geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). Bovendien maakt JWMI deel uit van Strayer University, die regionaal is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education (MSCHE) (3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. 267.284.5000), een van de zes regionale accreditatie-instanties in de Verenigde Staten. De Commissie is een institutioneel accreditatiebureau dat wordt erkend door de Amerikaanse minister van Onderwijs en de Council for Higher Education Accreditation.

Ranglijsten

Het Jack Welch Management Institute wordt door gerespecteerde media erkend als een toonaangevend MBA-programma. Deze prestaties laten JWMI op het gebied van uitmuntendheid zien.

Statistieken

Het JWMI

De mogelijkheid om te leren van medestudenten is een integraal onderdeel van elk MBA-programma.

JWMI heeft een diverse studentenpopulatie van mensen over de hele wereld die van zaken houden en hongerig zijn om te groeien als leiders. In onze online omgeving heb je een unieke kans om ideeën te delen met leidinggevenden, teammanagers, ondernemers en individuele medewerkers in vele sectoren en regio's, en in verschillende stadia van hun loopbaan.

 • 1.900+ ingeschreven studenten en 2.400+ alumni
 • Matriculate uit 47 staten en 68 landen
 • 51% Vrouw, 49% Man
 • Gemiddelde leeftijd: 40
 • Gemiddeld aantal jaren ervaring: 15
 • 18% Internationaal

Bron: JWMI studentenprofielgegevens vanaf winter 2021

Ze werken bij enkele van de beste bedrijven

 • Amazone
 • Microsoft
 • Fedex
 • Coca Cola
 • Nielsen
 • Medtronic
 • Wells Fargo
 • Verizon

  Beurzen en financiering

  Manieren om je MBA te betalen

  Studiebegeleiding

  Veel bedrijven bieden collegegeldbijstand of terugbetaling om je MBA-opleiding te helpen betalen.

  Financiële hulp

  Er zijn een aantal beurzen en leningen beschikbaar voor in aanmerking komende studenten via federale financiële steun.

  Beurzen

  JWMI biedt beurzen aan variërend van $ 1,000 tot $ 23,100. Naast de onderstaande voorwaarden, moeten studenten voldoen aan andere toelatings- en toelatingseisen.

  Dean's beurs:

  Open voor inwoners van de Verenigde Staten met een undergraduate GPA van 3,25 of hoger die de GMAT of GRE in de afgelopen vijf jaar hebben gevolgd en respectievelijk 530 of hoger of 310 of hoger hebben gescoord.

  Internationale Leiderschapsbeurs:

  Open voor niet-ingezetenen van de VS die aan bepaalde selecte geschiktheidsvereisten voldoen.

  John F. Welch-beurs:

  Beschikbaar voor studenten die aan ten minste een van de volgende criteria voldoen:

  • 7+ jaar leidinggevende ervaring
  • Verdiende een undergraduate GPA van 3.25 of hoger
  • Heb eerder een Master's Degree behaald
  • Afgestudeerden van Strayer University

  Veteranenbeurs:

  Open voor alle gekwalificeerde Amerikaanse veteranen. De beurs wordt toegepast voordat een VA-onderwijsvoordeel wordt toegepast.

  Andere beurzen:

  Informeer bij een toelatingsfunctionaris naar andere beurzen die van toepassing kunnen zijn.

  Locaties

  Locaties
  • 2303 Dulles Station Blvd, 20171, Herndon

  Vragen