Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Invoering

De Kelley School biedt een professionele opleiding van topniveau, gericht op het begeleiden van je naar je eigen ware succes.

Bij de Kelley School of Business zijn we bezig met het creëren van een loopbaanmomentum. Onze studenten hebben het talent om te slagen, de nederigheid om te groeien en de vasthoudendheid om vol te houden. Die geest, gecombineerd met een opleiding die alleen de elite Kelley School kan leveren, resulteert in afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan, om vanaf de eerste dag positieve verandering mogelijk te maken en bij te dragen aan hun organisaties.

Onze faculteitsleden eisen en krijgen het beste uit onze studenten. Kelley-studenten leren hoe ze resultaten kunnen behalen. Deze kwaliteit komt tot uiting in ons uitzonderlijk academisch curriculum, de reputatie van onze afgestudeerde carrièrediensten en onze wereldwijde positie als een top business school.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


Ontworpen voor de drukke professionals van vandaag, biedt Kelley online graden je opties terwijl je je carrièredoelen nastreeft.


Kelley's rigoureuze curriculum wordt aangeboden in een flexibel, interactief formaat dat werkt voor drukke professionals die een MBA of een online MS-diploma willen behalen.

Elk aspect van Kelley Direct is ontworpen met de hedendaagse drukke professional in gedachten, van het bieden van de ultieme flexibiliteit in planning en diplomavoltooiing, tot hoe onze cursussen worden geleverd. Ons toegewijde faculteit en beproefde technologieplatform, samen met Kelley Connect Weeks in-residence en mogelijkheden voor wereldwijde onderdompeling, zorgen ervoor dat je volledig geëngageerd bent met je professoren, je klasgenoten en de wereld - zowel in een virtuele klasomgeving als persoonlijk.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Locaties

  • USA Online

    USA Online, Verenigde Staten

Vragen