Keystone logo
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Invoering

Over Wesleyan

Kentucky Wesleyan in één oogopslag

 • Locatie: We zijn gevestigd in Owensboro, Kentucky - een stad aan de rivier de Ohio. KWC ligt op slechts 40 minuten ten oosten van Evansville, Indiana, 2 uur ten noorden van Nashville, Tennessee, 2 uur ten westen van Louisville, Kentucky, en 4 uur ten oosten van St. Louis, Missouri. Daviess County is de thuisbasis van 94.000 inwoners.

 • Academici: Kentucky Wesleyan College biedt 29 majors en 13 pre-professionele curricula. Onze student-naar-faculteit verhouding is 12: 1.

 • Gemiddeld eerstejaars profiel voor najaar 2015: ACT = 22, SAT = 980 (kritisch lezen en wiskunde), GPA = 3,27. Meer dan een derde rang in de top 25 procent van hun eindexamenklas.

 • Faculteit: meer dan 88 procent van onze faculteit heeft een Ph.D. of terminale graad.

 • United Methodist Relatie: Kentucky Wesleyan College is goedgekeurd door de Universiteit Senaat van de Algemene Raad van het Hoger Onderwijs

 • Atletiek: De Kentucky Wesleyan Panthers concurreren in NCAA Division II en zijn lid van de Great Midwestern Athletic Conference . Intercollegiale herenteams omvatten honkbal, basketbal, langlaufen, atletiek en veld, golf, voetbal en voetbal. Vrouwen strijden in basketbal, cross country, atletiek, golf, voetbal, softbal, tennis en volleybal.

Onze missie

Dit is onze missie: het Kentucky Wesleyan College , in samenwerking met de United Methodist Church, een vrijzinnige kunsteducatie die studenten intellectueel, spiritueel en fysiek voedt en bereidt om succesvol te zijn in het leven.

Dus wat betekent dat? Het betekent dat we al meer dan 150 jaar studenten hebben gediend in de vrije kunstentraditie, en de komende 150 jaar op Kentucky Wesleyan zullen studenten leren kritisch te denken, effectief te communiceren en ethisch te leven in een complexe, snel veranderende wereld.

Het succes van elke student is onze topprioriteit. Elke cursus die we aanbieden en elke ervaring op de campus leidt je naar één doel: afstuderen.

Als nieuwe student, begin je een persoonlijke reis op de dag dat je op de campus aankomt. We helpen je een unieke routekaart te maken voor schoolsucces met academische, sociale en buitenschoolse doelen.

Binnen en buiten het klaslokaal ervaar je de aanmoediging van een hechte gemeenschap die zich inzet voor je welzijn en succes op de lange termijn, en onze levendige, gastvrije campus biedt je spannende sociale, service- en leiderschapskansen.

De Wesleyan Way

Bij Kentucky Wesleyan geloven we in een opleiding die veel verder gaat dan het studieboek, het computerscherm of het schriftelijke examen. Leiders van de volgende generatie zijn degenen die zijn opgeleid met een brede kijk op hoe relaties van belang zijn in het algehele succes van onze wereld.

Daarom geloven we in "The Wesleyan Way" van leren en leven. De Wesleyan Way is gebaseerd op vier principes die we opnemen in alles wat we doen:

 1. We doen alles met HONOR .

 1. We ondersteunen altijd ELKAAR .

 1. We zullen CONCURREREN MET INTEGRITEIT.

 1. We houden van elkaar in Christus.

Meer informatie over The Wesleyan Way.

accreditatie

Kentucky Wesleyan College is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om baccalaureaatdiploma's te geven.

Neem contact op met de Commission on Colleges, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefoon 404-679-4500, op http://www.SACSCOC.org voor vragen over de accreditatie van het Kentucky Wesleyan College .

Locaties

 • Owensboro

  Frederica Street,3000, 42301, Owensboro

Vragen