Keystone logo
Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Invoering

Kepler begon als een droom om de opleidingsmogelijkheden voor astrologen te verbeteren. Oorspronkelijk nam dit de vorm aan van een 4-jarige hogeschool met astrologische studies ingebed in een liberal arts-programma. Het College omvatte gespecialiseerde studiecursussen om een overzicht te geven van technieken uit verschillende culturen en tijdsperioden.

Onze belofte aan onze studenten en supporters is dat Kepler zich aan zijn primaire doel zal houden: een hoogwaardige educatieve mogelijkheid bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in het brede veld van astrologie en hoe het is beoefend in verschillende tijdsperioden en verschillende culturen. vandaag.

Kepler trekt een breed scala aan individuen uit de hele Verenigde Staten en wereldwijd, zowel als studenten als als docenten. Onze studenten komen omdat ze een astrologische opleiding van wereldklasse zoeken. Onze docenten komen naar Kepler omdat ze experts zijn in hun vakgebied en graag de kans krijgen om hun expertise door te geven. Onze Raad van Toezicht komt omdat ze actief willen deelnemen aan het voortzetten en opbouwen van een instelling voor astrologisch onderwijs van wereldklasse.

Locaties

  • Lynnwood

    4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036, WA 98036, Lynnwood

    Vragen