Keystone logo
Key West University

Key West University

Key West University

Invoering

Over

In de snelle internationale zakelijke omgeving van vandaag is het van cruciaal belang dat levenslang leren van pas komt om ervoor te zorgen dat uw vaardigheden relevant blijven voor werkgevers.

Online leertechnologie en mobiele apparaten hebben het nastreven van een zekere mate van betaalbaarheid en flexibeler vanuit een tijdmanagementperspectief dan ooit tevoren.

Key West University kleine gemiddelde klasgrootte van Key West University (15 studenten) en persoonlijke leeradviseurs zorgen ervoor dat elke student de geïndividualiseerde ondersteuning krijgt die ze nodig hebben om hun studie af te ronden.

KWU-docenten en personeelsleden zijn van mening dat het academische en carrièresucces van onze studenten onze topprioriteit is.

Kathleen Zabelina, directeur van de campus

Key West University","author_url":"","source":""}" alt="152256_152137_universityprofile.jpg" />

152256_152137_universityprofile.jpg

Geschiedenis

Key West University (KWU) is een 100% online universiteit.

De universiteit is opgericht door een groep internationale professionals uit het bedrijfsleven en het onderwijs met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring.

Hun banden met het internationale bedrijfsleven geven hen een goed begrip van de vaardigheden die studenten nodig hebben om een ​​succesvolle loopbaan in zowel het bedrijfsleven als het recht op te bouwen.

Missie

De missie van Key West University (KWU) is om een ​​internationale gemeenschap op te richten van academische faculteit en professionals uit de industrie die innovatief denken en samenwerken om studenten uit te rusten met de vaardigheden en competenties die werkgevers waarderen in de snelle internationale zakelijke omgeving van vandaag.

Visie en doel

 • Kwaliteit
  KWU streeft ernaar een relevante wereldwijde onderwijservaring te bieden.
 • betaalbaarheid
  Het aanbod van KWU is geprijsd om tegemoet te komen aan de financiële behoeften van een breed scala aan studenten.
 • Integriteit
  Studenten en docenten zullen ernaar streven hoge ethische normen te handhaven tijdens hun KWU-ervaring, die zal worden uitgevoerd in de wereld van werk.
 • Loopbaangericht onderwijs
  Onze curricula zijn erop gericht studenten praktische vaardigheden aan te leren die worden gewaardeerd door werkgevers in de moderne, snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag.
 • Geïndividualiseerde ondersteuning
  Elke student krijgt een Personal Learning Advisor die hen motiveert om hun educatieve reis te voltooien.
 • Lokale en wereldwijde expertise
  Ongeveer zeventig procent (70%) van de programma-instructeurs zijn in de VS gevestigd, terwijl dertig procent (30%) internationale docenten zijn. Het brede scala aan vaardigheden, academische en professionele ervaring van de faculteit KWU ondersteunt de missie van onze universiteit. Faculteit en personeel werken nauw samen om studenten uit te rusten met de competenties en kennis die werkgevers nodig hebben om succesvol te zijn in het wereldwijde personeelsbestand.

KWU heeft een licentie van het Florida Department of Education onder licentie № 5988.

Locaties

 • Jacksonville

  10151 Deerwood Park Blvd Building 200, Suite 250, 32256, Jacksonville

Vragen