Keystone logo
© Eva Dang
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

Invoering

Waarom King online is?

Dezelfde kwaliteit. Dezelfde academische strengheid. Flexibel geleverd.

King's College London wordt gerangschikt onder 's werelds meest prestigieuze universiteiten.

Ons toonaangevende onderzoek vormt de kern van onze benadering van lesgeven, en dit geldt ook voor onze online cursussen.

Onze online cursussen worden gegeven door dezelfde uitstekende academici als onze cursussen op de campus - het enige verschil is de flexibele manier van bezorgen. Leren vindt plaats op een tijd en plaats die het meest geschikt is voor onze studenten.

Cursussen zijn speciaal ontworpen voor een online publiek, met behulp van een scala aan activiteiten, waaronder video's, online quizzen, discussieforums en online-lezingen.

King's Online-studenten profiteren tijdens hun studie van dezelfde middelen en ondersteuning voor studenten, waaronder toegang tot bibliotheekdiensten, academische schrijfvaardigheden, advies en loopbaanadvies.

King's Online studenten hebben ook de mogelijkheid om samen te werken met een netwerk van andere King's Online studenten van over de hele wereld. Na zijn afstuderen sluiten King's Online-studenten zich aan bij ons goed verbonden en actieve wereldwijde alumni-netwerk.

King's staat hoog op het gebied van afgestudeerde inzetbaarheid en heeft een toegewijde loopbaan om studenten te helpen het juiste carrièrepad voor hen te vinden. Bovendien geeft het voltooien van een online cursus blijk van de belangrijkste vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid waar veel vraag naar is over de hele wereld.

Locaties

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Vragen