Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Invoering

Uniek gepositioneerd om te gedijen op het kruispunt van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving. Bij Kogod geloven we dat het bedrijfsleven een kracht is voor betekenisvolle verandering. American University staat bekend om haar sterke inzet voor openbare dienstverlening, interdisciplinair onderwijs, internationale betrokkenheid en onderzoek. De universiteitscampus ligt in een woonwijk in het noordwestelijke deel van het District of Columbia, op minder dan anderhalve kilometer van het metrostation Tenleytown en in de buurt van vele ambassades, overheidsinstanties, internationale instanties, NGO's, non-profitorganisaties en bedrijven. De Kogod School of Business (Kogod) werd opgericht in 1955.

Door de jaren heen heeft Kogod de sterke reputatie van de American University benut om veel mogelijkheden te bieden aan studenten die geïnteresseerd zijn in het verband tussen particuliere bedrijven en openbare dienstverlening, waardoor toegang wordt geboden tot een verscheidenheid aan organisaties in de omgeving. In 1979 werd de school vernoemd naar alumnus Robert P. Kogod, een succesvolle vastgoedontwikkelaar, als erkenning voor zijn genereuze steun. David Marchick is sinds augustus 2022 decaan van Kogod.

Wij hebben de toegang en mogelijkheden die u nergens anders kunt krijgen. Kogod's locatie in Washington, DC en verbindingen over de hele wereld zorgen ervoor dat u toegang heeft tot persoonlijke en professionele kansen die u nergens anders zult vinden. En dankzij onze kleine klassen kun je betekenisvolle relaties opbouwen met professoren en collega's die een leven lang meegaan. Gerangschikt als nr. 16 door US News & World Report voor de beste online graduate-programma's in 2021 en gelegen in het hart van Washington, DC, stellen wij u in staat uw ambities te verwezenlijken door middel van rigoureuze maar flexibele programma's die online worden gegeven.

Locaties

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Vragen