Keystone logo
Kogod School of Business Online MBA
Kogod School of Business Online

MBA

Online USA

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

01 Apr 2025

USD 2.000 / per semester

Afstand leren

Invoering

Onze online MBA is bedoeld voor professionals uit het midden van hun carrière die strategische management- en communicatievaardigheden willen leren om door te groeien naar leiderschapsrollen. Het curriculum richt zich op fundamentele zakelijke praktijken en profiteert van onze locatie door u de kans te geven nieuwe verbindingen te creëren in de hoofdstad van ons land tijdens persoonlijke onderdompelingen.

Waarom een MBA bij Kogod?

Leer leidinggeven in het moderne bedrijfsleven:

Het online Master of Business Administration (MBA)-programma, aangeboden door de Kogod School of Business van de Amerikaanse Universiteit, is bedoeld voor professionals uit het midden van de carrière die strategische management- en communicatievaardigheden willen leren die hen zullen helpen door te groeien naar leiderschapsrollen.

De Kogod School of Business hanteert een inclusieve en vooruitstrevende benadering van bedrijfseducatie, waarbij diversiteit voorop staat en wordt erkend dat de ontwikkeling van de 21e eeuw een mondiaal perspectief vereist. Het curriculum richt zich op fundamentele zakelijke praktijken en maakt gebruik van de locatie van Kogod in Washington, DC, door studenten in staat te stellen nieuwe verbindingen te creëren in de hoofdstad van ons land tijdens persoonlijke onderdompelingen.

Een leerplan op het kruispunt van bedrijfsleven en beleid:

Het online MBA-programma bereidt studenten voor op het toepassen van leiderschaps- en financiële analysevaardigheden om bedrijven te helpen effectiever te opereren in een breed scala van industrieën. Het curriculum biedt persoonlijke onderdompelingen, waarbij studenten leren van vooraanstaande experts in zakelijke hoofdsteden over de hele wereld, en de mogelijkheid om keuzevakken te selecteren die het leren personaliseren in de richting van carrièredoelen.

Persoonlijke onderdompelingen:

Het curriculum omvat twee persoonlijke onderdompelingen waarmee studenten zakelijke uitdagingen met echte bedrijven kunnen oplossen. Elk jaar vindt minstens één van deze sessies plaats in Washington, DC. Studenten werken samen met collega's in groepsprojecten, netwerken met DC-professionals en docenten, en verkennen de hoofdstad van het land. Onderdompelingen worden ook georganiseerd in het Airlie Conference Center in Warrenton, VA, waar de American University door de State Council of Higher Education for Virginia is gecertificeerd om instructie te geven, en in internationale steden als Beijing, Madrid en Brussel, die studenten voorzien van nieuwe vaardigheden. perspectieven op hoe verschillende culturen zaken doen.

  • GEEN GRE OF GMAT vereist
  • 15 maanden om te voltooien
  • Automatisch ingediend voor een beurs van maximaal $ 30.000
  • AACSB-GEACCREDITEERD

toelatingen

Over de school

Vragen