Keystone logo
Kogod School of Business Online MS in Analytics
Kogod School of Business Online

MS in Analytics

Online USA

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

01 Sep 2024

USD 2.000

Afstand leren

Invoering

Een MS in analytics is ideaal voor professionals die data-inzichten willen toepassen om echt een verschil te maken voor hun organisaties. In het programma leert u hoe u op bewijs gebaseerde gegevensverzameling, gegevensmodellering en kwantitatieve analyse kunt gebruiken om bedrijven te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en concurrentievoordelen te behalen.

Data-analyse speelt een cruciale rol bij het oplossen van organisatorische uitdagingen en het nemen van effectieve zakelijke beslissingen. Een MS in analytics biedt u een veelgevraagde vaardigheden waarmee u in uw carrière naar meer gespecialiseerde rollen kunt stappen. Bovendien kan die deskundige kennis op dit complexe gebied lucratiever deuren in uw carrière openen.

Waarom een MS in Analytics halen bij Kogod?

Zakelijk centraal

Het programma is gehuisvest in de eerste geaccrediteerde business school van DC, en dat is te zien. Ons curriculum neemt studenten mee door de volledige levenscyclus van bedrijfsanalyses door basis te bieden op het gebied van technologie, financiën, verzekeringen, nutsvoorzieningen, productie, advies, overheid en business intelligence.

In de praktijk leren

De MS in analytics is ontworpen om vanaf dag één de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen. Gedurende het programma zul je programmeertalen zoals R, Python, SQL en Tableau beheersen. Het hoogtepunt van ons programma is de sluitertijdervaring, waarbij u samenwerkt met een lokale organisatie aan een analyseproject.

Gastsprekers

Gastsprekers zijn ook een belangrijk onderdeel van je opleiding, waaronder Leif Ulstrup, CEO en oprichter van Primehook Technology; Rod Fontecilla, vice-president en wereldwijd leider op het gebied van geavanceerde data-analyse voor Unisys; en Anshu Sinha, hoofddatawetenschapper voor Zocdoc.

Functionele specialisaties

Verkrijg diepgaande kennis op een bepaald gebied en studeer af met een reeks vaardigheden waarmee u zich onderscheidt. Kies uit marketing, biostatistiek, IT-advies, forensische boekhouding, financiën of computationele statistiek. Ook kunt u samen met uw adviseur uw eigen specialisatie creëren.

Professionele Certificaten

Verkrijg een voorsprong op deze competitieve arbeidsmarkt door een van onze professionele afgestudeerde certificaten te behalen. Verbeter uw diploma met een certificaat in forensische boekhouding of een van onze andere vijf afgestudeerde certificaatopties.

Toegewijde faculteit

Onze faculteit bestaat uit gerenommeerde experts in hun vakgebied en belangrijke spelers in de profit- en non-profitsector, de overheid en mondiale organisaties. Als mentoren investeren ze in het professionele en academische succes van onze studenten.

Ontworpen voor professionals die geïnteresseerd zijn in het gebruik van data om kritische inzichten te onthullen.

  • Geen GRE of GMAT vereist
  • 15 maanden voltooiing
  • Automatisch in aanmerking genomen voor beurzen tot $ 30,000
  • AACSB-geaccrediteerd

toelatingen

Over de school

Vragen