Keystone logo
Kogod School of Business Online MS in internationale betrekkingen en zaken
Kogod School of Business Online

MS in internationale betrekkingen en zaken

Online USA

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

01 Apr 2025

USD 2.000

Afstand leren

Invoering

Het op vaardigheden gebaseerde MS in International Relations and Business-curriculum is ontworpen om een geavanceerd begrip te bevorderen van hoe de wereldeconomie, de beleidsomgeving en de bedrijfsstrategie gezamenlijk functioneren.

Waarom een MS in Internationale Betrekkingen en Business halen bij Kogod?

Wereldwijde onderdompelingservaring

Studenten krijgen wereldwijde bekendheid tijdens een persoonlijke onderdompelingservaring in een internationaal zakencentrum. Door de onderdompeling kunnen studenten getuige zijn van het mondiale bedrijfsleven in actie en leren over multinationale ondernemingen. Onderdompelingsthema's en locatiebezoeken variëren per locatie. Tijdens de onderdompeling:

  • Samenwerken met klasgenoten aan groepsprojecten.
  • Bezoek bedrijven en organisaties.
  • Ontdek de cultuur van de gaststad.

Verbindingen in de beleidshub van de natie

  • MS in Internationale Betrekkingen en Business-studenten profiteren van de flexibiliteit van een online programma terwijl ze nog steeds kunnen profiteren van de locatie van de American University in Washington, DC, de thuisbasis van enkele van 's werelds meest prominente internationale organisaties.
  • Na hun afstuderen sluiten studenten zich aan bij het uitgebreide alumninetwerk van zowel de Kogod School of Business als de School of International Service. Ons toegewijde career services-team helpt studenten in contact te komen met lokale en mondiale organisaties, maar ook met alumni die bij toporganisaties over de hele wereld werken.
  • Het MS in International Relations and Business-programma is ontworpen in samenwerking tussen de best gerangschikte School of International Service en de AACSB-geaccrediteerde Kogod School of Business en beschikt over een curriculum dat zich richt op het snijvlak van zaken, buitenlands beleid en internationale zaken.

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen