Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Invoering

Online graden van de Lebanese American University

Verbeter uw carrière met een online diploma van de Lebanese American University (LAU). Onze innovatieve programma's bieden de opleiding die je nodig hebt om uit te blinken in de door jou gekozen carrière en openen deuren naar grenzeloze mogelijkheden.
Met een toewijding aan het creëren van een wereldwijd diverse en cultureel rijke leergemeenschap die een toegankelijke ervaring in het hoger onderwijs biedt, ongeacht de locatie of sociaal-economische achtergrond van een student, is LAU de plek waar u uw potentieel kunt bereiken. Als 100% online student kun je academische uitmuntendheid en een modern curriculum met een divers mondiaal perspectief ervaren.
Lebanese American University opereert onder een charter van de Board of Regents van de University of the State of New York en is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NECHE). Hun 100% online programma's hebben goedkeuring gekregen van het New York State Education Department, wat betekent dat het cursuscurriculum voldoet aan de academische criteria van andere Amerikaanse universiteiten.

Ontdek onze programma's

Versnelde, carrièregerichte online programma's

MBA in wereldwijde bedrijfskunde online

Bereid je voor op succes als een effectieve, ethische bedrijfsleider in carrières over de hele wereld. De online MBA combineert hedendaagse onderwijsbenaderingen, unieke leerervaringen en diverse keuzemogelijkheden om innovatief, baanbrekend bedrijfsonderwijs te bieden. De meeste studenten voltooien hun studie in twee jaar, maar er is een versnelde studieoptie beschikbaar waarbij je het aantal cursussen kunt verdubbelen en binnen 12-14 maanden kunt afstuderen.
Online MBA in bedrijfsanalyse
Overbrug de kloof tussen analytics en bedrijfsadministratie en bereid je voor op veelgevraagde functies op het gebied van business analytics. De online MBA in Business Analytics voorziet u van de nodige technische vaardigheden en kennis om uw carrière vooruit te helpen en essentiële strategische, probleemoplossende en besluitvormingsvaardigheden te verwerven in de wereld van vandaag. Er is geen voorafgaande analyse-ervaring vereist. Er is een versnelde studieoptie beschikbaar waarbij je het aantal cursussen kunt verdubbelen en in slechts 12-14 maanden kunt afstuderen.

Online MBA in gezondheidszorgmanagement

De online MBA in Healthcare Management-graad onderzoekt statistieken, gegevens en ondernemerschap binnen het steeds veranderende gezondheidszorgveld. Bovendien biedt de graad diverse, online keuzevakken waarmee je het door jou gekozen studiegebied kunt verkennen en tegelijkertijd uitzonderlijke managementvaardigheden kunt verwerven die je onmiddellijk in je carrière kunt toepassen. Voltooi je diploma in twee jaar en word een wereldleider op het gebied van gezondheidszorgmanagement.
Online MS-toegepaste kunstmatige intelligentie
Verkrijg de expertise die u nodig hebt om AI-technieken toe te passen, te evalueren en bij te dragen aan de ontwikkeling ervan. Het programma kan in slechts twee jaar worden voltooid en er is geen eerdere AI-tech-ervaring vereist voor toelating. Als student leer je online van de faculteit met echte AI-technologie-ervaring in een virtueel klaslokaal dat is ontworpen om in jouw schema te passen.

Online MS in computerwetenschappen

Ontwikkel de geavanceerde vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in het snelgroeiende technologieveld in het Midden-Oosten en daarbuiten. Je krijgt een geavanceerd inzicht in onderwerpen als data-analyse, kunstmatige intelligentie en machinaal leren en past wat je leert toe in een reeks mondiale contexten.
Online MS Internationaal Bouwmanagement
Ontwikkel de geavanceerde managementkennis in de bouwsector die u nodig hebt om te slagen in de groeiende mondiale bouwmarkt. In tegenstelling tot andere bouwmanagementprogramma's is deze graad internationaal gericht. We zijn geografisch en cultureel uniek gepositioneerd om een uitgebreid programma aan te bieden dat zich richt op de groeiende mondiale bouwmarkt.

Online cyberbeveiligingscertificaat

Dit certificaat is ontworpen om verbeterde training te bieden aan IT-professionals, waarbij fundamentele concepten en principes worden gecombineerd met blootstelling aan nieuwe technologieën en oplossingen. Je krijgt praktisch inzicht in belangrijke kwesties met betrekking tot elementaire cryptografie, netwerkbeveiliging en computerforensisch onderzoek.

Online certificaat voor kunstmatige intelligentie en datawetenschap

Verkrijg in slechts zes maanden gespecialiseerde kennis op het gebied van kunstmatige intelligentie en datawetenschap. De negen studiepunten die via het certificaatprogramma worden verdiend, kunnen worden toegepast op het online MS in Computer Science-programma van de universiteit. Je verkent een diepgaand curriculum dat wordt gegeven door ervaren en diverse docenten en netwerkt met studenten in het masterprogramma.

Snelle feiten

 • Op nummer 1 van de universiteit in Libanon volgens THE World University Rankings voor 2024
 • #1 voor internationale vooruitzichten in Libanon volgens THE World University Rankings voor 2023
 • #22 in de Arabische wereld volgens QS University Rankings in de Arabische regio voor 2023
 • #2 voor de inzetbaarheid van afgestudeerden in Libanon volgens QS Graduate Employability Rankings 2022
 • 100% online graden
 • 46.000 alumni wereldwijd

Waarom Lebanese American University?

We stellen onze studenten in staat om hun weg naar succes te vinden door een toewijding aan academische excellentie. Onze vooraanstaande faculteit en diverse studentenpopulatie creëren een competitieve en zorgzame gemeenschap over de hele wereld.

 • Wereldwijd diverse gemeenschapWe zijn toegewijd aan het creëren van een diverse en cultureel rijke gemeenschap die toegankelijk onderwijs voor iedereen biedt.
 • Modern leerplanDoor middel van moderne instructiemethoden en door de industrie geïnformeerde leerervaringen, studeer je af met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om vooruit te komen in je carrière.
 • Distinguished FacultyOnze faculteit blinkt uit in onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap, brengt waardevolle branche-expertise en relevante ervaring naar het online klaslokaal en biedt één-op-één ondersteuning.
 • Carrière voorbereidingWe moedigen je aan om je passie te vinden en de ondernemersgeest van LAU te omarmen. LAU-afgestudeerden zijn zeer inzetbaar: 82% van de afgestudeerden vindt een baan binnen een jaar na voltooiing van de opleiding.Leer meer over ons
 • Flexibel online lerenWord lid van onze ondersteunende academische gemeenschap, maak contact met je instructeurs en netwerk met studenten van over de hele wereld. Onze online programma's bieden dezelfde academische kwaliteit als aanbiedingen op de campus met de flexibiliteit die u nodig heeft voor succes.

Wees de kern van alles.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, Verenigde Staten

   Vragen