Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Invoering

Online graden van de Libanese Amerikaanse universiteit

Verbeter je carrière met een online diploma van de Lebanese American University. Onze innovatieve programma's bieden het onderwijs dat je nodig hebt om uit te blinken in de door jou gekozen vooruitgang en openen deuren naar grenzeloze kansen.

Met een toewijding aan het creëren van een wereldwijd diverse en cultureel rijke leergemeenschap die een toegankelijke hoger onderwijservaring biedt, ongeacht de locatie of sociaaleconomische achtergrond van een student, is LAU de plek waar u uw potentieel kunt bereiken. Als student van de Libanese American University kun je academische excellentie en een modern curriculum met een mondiaal perspectief ervaren.

Lebanese American University opereert onder een charter van de Board of Regents van de University of the State of New York en is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NECHE). Hun 100% online programma's hebben goedkeuring gekregen van het bestuur van de New York State Education Department, wat betekent dat het cursuscurriculum voldoet aan de academische criteria van andere Amerikaanse universiteiten.

Ontdek onze programma's

Versnelde, carrièregerichte online programma's

MBA in wereldwijde bedrijfskunde online

De MBA in Global Business Administration (online) aan de Lebanese American University biedt zowel werkende professionals als pas afgestudeerden de flexibiliteit om een hogere graad te behalen en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen van werk en leven. Je voltooit je MBA-programma online met collega's van over de hele wereld en studeert klaar voor de eisen en uitdagingen van modern zakelijk leiderschap.

Online MBA in bedrijfsanalyse

Lebanese American University, gerangschikt als nr. 1 in Libanon voor zaken en management1, helpt je de kloof tussen analyse en bedrijfskunde te overbruggen om je voor te bereiden op veelgevraagde functies voor bedrijfsanalyse. De online MBA in Business Analytics voorziet u van de nodige technische vaardigheden en kennis om uw carrière vooruit te helpen en de essentiële strategische, probleemoplossende en besluitvormingsvaardigheden in de wereld van vandaag te verwerven. Er is geen voorafgaande analytische ervaring vereist.

Online MS toegepaste kunstmatige intelligentie

De online master Applied Artificial Intelligence levert de expertise die je nodig hebt om AI-technieken toe te passen, te evalueren en bij te dragen aan de ontwikkeling ervan. Het programma kan in slechts twee jaar worden voltooid en er is geen eerdere ervaring met AI-technologie vereist voor toelating. Als student leer je online van een faculteit met echte AI-technologie-ervaring in een virtueel klaslokaal dat is ontworpen om te passen bij je persoonlijke schema.

Online MS in informatica

De flexibele Online MS in Computer Science levert de allernieuwste vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in het snelgroeiende technologieveld in het Midden-Oosten en daarbuiten. Je krijgt een geavanceerd inzicht in onderwerpen als data-analyse, kunstmatige intelligentie en machine learning en past wat je leert toe in een reeks wereldwijde contexten.

Online MS International Bouwmanagement

Ontwikkel de geavanceerde managementkennis van de bouwsector die u nodig hebt om te slagen in de groeiende wereldwijde bouwmarkt. In tegenstelling tot andere bouwmanagementprogramma's is deze opleiding internationaal gericht. We zijn geografisch en cultureel uniek gepositioneerd om een uitgebreid programma aan te bieden dat zich richt op de groeiende wereldwijde bouwmarkt.

Online cyberbeveiligingscertificaat

Dit certificaat is ontworpen om verbeterde training voor IT-professionals te bieden, waarbij fundamentele concepten en principes worden gecombineerd met blootstelling aan nieuwe technologieën en oplossingen. U krijgt praktisch inzicht in de belangrijkste kwesties met betrekking tot elementaire cryptografie, netwerkbeveiliging en forensisch computeronderzoek.

Online certificaat kunstmatige intelligentie en datawetenschap

Doe in slechts zes maanden gespecialiseerde kennis op in kunstmatige intelligentie en datawetenschap. De negen studiepunten die via het certificaatprogramma zijn verdiend, kunnen worden toegepast op het online MS in Computer Science-programma van de universiteit. Je verkent een diepgaand curriculum dat wordt gegeven door ervaren en diverse docenten en netwerkt met studenten in het masterprogramma.

Snelle feiten

 • #2 in Libanon1
 • 100% online graden
 • 46.000 alumni wereldwijd

Waarom Libanees-Amerikaanse universiteit?

We stellen onze studenten in staat om hun weg naar succes te vinden door een toewijding aan academische excellentie. Onze vooraanstaande faculteit en diverse studentenpopulatie creëren een competitieve en zorgzame gemeenschap die de hele wereld overspant.

Wereldwijd diverse gemeenschap

We zetten ons in voor het creëren van een diverse en cultureel rijke gemeenschap die voor iedereen toegankelijk onderwijs biedt.

Moderne leerstof

Door middel van moderne instructiemethoden en op de industrie gebaseerde leerervaringen, studeer je af met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om verder te komen in je carrière.

Voorname faculteit

Onze faculteit blinkt uit in onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap, brengt waardevolle branche-expertise en relevante ervaring naar het online klaslokaal en biedt een-op-een ondersteuning.

Carrièrevoorbereiding

We moedigen je aan om je passie te vinden en de ondernemersgeest van LAU te omarmen. LAU-afgestudeerden zijn zeer inzetbaar: 82% van de afgestudeerden vindt binnen een jaar na voltooiing van de opleiding een baan.

Leer meer over ons

Flexibel online leren

Word lid van onze ondersteunende academische gemeenschap, kom in contact met je instructeurs en netwerk met studenten van over de hele wereld. Onze online programma's bieden dezelfde academische kwaliteit als het aanbod op de campus, met de flexibiliteit die je nodig hebt voor succes.

Wees in het hart van alles

Bronnen

1World University Rankings 2023. Times Higher Education. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, Verenigde Staten

   Vragen