Keystone logo
Liberty University

Liberty University

Liberty University

Invoering

Wie we zijn

In 1971 droomde Eerwaarde Jerry Falwell over wereldverandering. Hij stelde zich een generatie professionals voor op elk gebied die God liefhad, anderen diende en de beste was in wat ze ook mochten zijn. Hij zag een universiteit op een berg waar deze training kon plaatsvinden - en hij begon het te bouwen. Minder dan 50 jaar later is Liberty University een erkende evangelische instelling voor vrije kunsten met 17 hogescholen en scholen, meer dan 100.000 studenten en 600 studieprogramma's van het certificaat tot het doctoraatsniveau. Meer dan 400 van deze programma's zijn beschikbaar voor studenten over de hele wereld via onze online programma's.

Meer dan dat, leidt Liberty University piloten, counselors, CEO's, verpleegkundigen, leraren, kunstenaars, wetshandhavingspersoneel, pastors - professionals in bijna elk vakgebied die van God houden, anderen in hun gemeenschappen dienen en de beste zijn in wat ze worden genoemd . Liberty University traint kampioenen voor Christus.

Impact op de wereld

Door de nadruk te leggen op de juiste balans tussen academische theorie, onderzoek en praktische training, betekent Liberty's unieke benadering van onderwijs dat u bereid bent om niet alleen te slagen in uw beroep van keuze, maar ook om u aan te passen en te gedijen in een constant veranderende markt.

Bij Liberty University ben je uitgerust om je werk ethisch en uitstekend te doen. Verkrijg de kritische denk-, onderzoeks-, data-analyse- en communicatievaardigheden die u nodig hebt om een essentiële bijdrage te leveren in uw vakgebied en het soort leider dat anderen inspireert.

Hard werken, moed en integriteit bepalen ons geloof, dus we voorzien studenten niet alleen van een diploma - we trainen kampioenen voor Christus die invloed hebben op de wereld.

Online programma's - een uitbreiding van onze missie en onze campus

Wat begon als een visie voor een bloeiende universiteit in Virginia, heeft zich nu over de hele wereld verspreid. Online onderwijsprogramma's zijn in populariteit gegroeid, maar Liberty University sinds medio jaren tachtig de weg vrij voor afstandsonderwijs . Ons online programma begon in 1985 als de Liberty University School of Lifelong Learning omdat we erkenden dat door middel van afstandsonderwijs veel studenten konden werken terwijl ze voor het eerst naar school gingen.

Onze afstandsonderwijsprogramma's begonnen als correspondentiecursussen. Liberty stuurde VHS-banden vol met cursusinhoud naar studenten en studenten stuurden opdrachten en tests terug onder toezicht van een proctor. De opkomst van internet aan het einde van de jaren negentig en begin 2000 maakte het voor Liberty mogelijk om christelijke universitaire opleidingen uitsluitend online aan te bieden.

Vandaag hebben studenten toegang tot hun cursusinhoud in Blackboard, een online leerplatform. Tests en opdrachten die ooit naar onze campus in Virginia moesten worden teruggestuurd, worden nu online ingediend door studenten van over de hele wereld. Dankzij de geavanceerde digitale bronnen van Liberty kunnen studenten in contact komen met klasgenoten en hebben ze toegang tot de beste academische bronnen, waaronder meer dan 750.000 elektronische boeken, tijdschriften en peer-reviewed artikelen. Studenten hebben ook toegang tot het online schrijfcentrum en verschillende online studentengemeenschappen.

Je bent altijd welkom om de campus van Liberty in Lynchburg, Va te verkennen. Intives op de campus, Homecoming en Start zijn prachtige evenementen om aan deel te nemen als online student en bieden je de mogelijkheid om contact te maken met je school. Maar zelfs als u dat niet doet, weet dat het belangrijkste dat we hier bouwen, levens is veranderd - bij Liberty profiteert u van meer dan 30 jaar leren, groeien, aanpassen en innoveren voor de leerling op afstand en meer dan een decennium van het onderzoeken van de behoeften van de online student. U kunt erop vertrouwen dat we de tijd hebben genomen om te leren wat belangrijk voor u is.

Betaalbaarheid, toegankelijkheid

Met zoveel online hogescholen en universiteiten om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om een online programma te vinden dat zowel flexibel als betaalbaar is. Liberty University online programma's van Liberty University kunnen u beide bieden!

Onze online programma's staan in de top vijf van meer dan 2.100 online hogescholen en universiteiten, voor kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid door BestColleges.com.

We zijn pionier op het gebied van afstandsonderwijs sinds 1985 en bieden een unieke en bewezen aanpak voor online onderwijs.

Academische kwaliteit

Liberty University online programma van Liberty University streeft voortdurend naar nieuwe educatieve vorderingen en een grotere mate van beschikbaarheid. We willen dat je een diploma kunt behalen dat het beste bij je passies en carrièredoelen past.

Liberty University biedt:

 • Meer dan 250 beschikbare online opleidingen om uit te kiezen.
 • Dezelfde kwaliteitsnormen als onze residentiële programma's.
 • Continu bijgewerkte cursusinhoud die is ontworpen om de huidige industriële praktijken weer te geven.
 • Een faculteit bestaande uit leiders uit elk vakgebied die praktijkervaring naar de klas brengen.

Toegankelijkheid

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om een diploma in je drukke leven te passen. Om deze reden geven we je de mogelijkheid om je voltooiingsplan van de Liberty University aan te passen aan je schema.

Om aan uw persoonlijke en educatieve behoeften te voldoen:

 • De meeste van onze online graden worden aangeboden in een 100% online formaat.
 • Online opleidingen worden aangeboden in een acht weken durende subterm-indeling met acht startdata per jaar.
 • De meeste van Liberty's online diplomaprogramma's bieden flexibiliteit om opdrachten op elk moment van de dag te voltooien zonder vereiste inlogtijden voor de meeste programma's.
 • Liberty University vereist geen gestandaardiseerde testscores of volledige transcripties van de middelbare school voor toelating tot niet-gegradueerde programma's.

betaalbaarheid

Liberty University wil je niet alleen kwaliteitsvol onderwijs bieden, maar ook collegegeldtarieven aanbieden tegen een betaalbare prijs. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om manieren te vinden om uw opleiding te betalen. Om deze reden hebben we ervoor gezorgd dat collegegeld tegen een redelijke prijs blijft, terwijl we toch een geavanceerde, geaccrediteerde en uitstekende opleiding bieden.

Meld je vandaag nog aan om aan je reis te beginnen op een top-online christelijke universiteit!

Doe mee met de missie van Liberty University en zie zelf de waarde van christelijk onderwijs. Begin met het volgen van je opleiding via een van de online universiteitsprogramma's van Liberty University . Liberty is in alle opzichten een instelling voor hoger onderwijs van wereldklasse die erop is gericht je voor te bereiden op succes in alle aspecten van het leven.

Ranglijst en prijzen

# 1 Beste online college in Amerika
Gold Level - School of Distinction
Top online universiteit in Virginia
Top Online Christian College in the Nation

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Lynchburg

  University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Vragen