Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) bedrijfsmanagement
LIBF Online

BSc (Hons) bedrijfsmanagement

Online

36 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.734 / per year *

Afstand leren

* prijzen vanaf en inclusief beurs. Neem voor een persoonlijk aanbod contact op met de universiteit

Invoering

Wil je je vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer uitbreiden? Vergroot je expertise met een bachelordiploma in Business Management van LIBF.

Ontwikkel de kennis en vaardigheden op het gebied van zakendoen en management waar werkgevers naar op zoek zijn, en ontsluit spannende nieuwe kansen – zowel thuis als internationaal. Maak contact met een wereldwijde online gemeenschap van academici, experts en studenten om op de hoogte te blijven en uw carrière vooruit te helpen. Sluit u aan bij LIBF om uw doelen op het gebied van bedrijfsbeheer te bereiken.

Met LIBF zul je slagen in bedrijfsbeheer met geavanceerd online leren en volledige ondersteuning tijdens je studie. Maak contact met een online community van vooraanstaande academici, experts uit de industrie en medestudenten om actuele inzichten te krijgen en nieuwe manieren te verkennen om uw carrière vooruit te helpen.

Waarom LIBF?

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. LIBF biedt ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: LIBF biedt betalingsopties die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft om uw financiën onder controle te houden – met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen, met premieverlagingen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen