Keystone logo
LIBF Online  B.Sc. (Hons) Computerwetenschappen
LIBF Online

B.Sc. (Hons) Computerwetenschappen

Online

36 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.734 / per year *

Afstand leren

* prijzen vanaf en inclusief beurs. Neem voor een persoonlijk aanbod contact op met de universiteit

Invoering

Behaal een bachelordiploma computerwetenschappen van LIBF en blink uit in dit evoluerende vakgebied. Het LIBF-programma ontwikkelt gespecialiseerde analytische en praktische vaardigheden om u voor te bereiden op diverse carrièrepaden over de hele wereld. Een diploma computerwetenschappen is een slimme investering in je toekomst, aangezien de vraag naar professionals blijft groeien.

Waarom LIBF?

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. LIBF biedt ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: LIBF biedt betalingsopties die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft om uw financiën onder controle te houden – met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen, met premieverlagingen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen