Keystone logo
LIBF Online  B.Sc. (Hons) Datawetenschap
LIBF Online

B.Sc. (Hons) Datawetenschap

Online

36 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.734 / per year *

Afstand leren

* * Prijzen vanaf en inclusief beurs. Neem voor een persoonlijk aanbod contact op met de universiteit

Invoering

Geef uw carrière een kickstart in het opwindende en snel veranderende veld van data science met LIBF's online BSc Data Science-programma. Deze bacheloropleiding is ontworpen door experts op het gebied van datawetenschap om u uit te rusten met de theoretische expertise en praktische vaardigheden waar momenteel in verschillende sectoren veel vraag naar is.

Door deze flexibele, online opleiding te bestuderen, ontwikkel je specialistische analytische en probleemoplossende vaardigheden, die snel kunnen worden toegepast in praktijksituaties. Terwijl de wereld zich blijft ontwikkelen in de richting van toenemende digitalisering, kan hun BSc Data Science-programma wereldwijd een groot aantal spannende nieuwe carrièrepaden openen.

Waarom LIBF?

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. LIBF biedt ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: LIBF biedt betalingsopties die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft om uw financiën onder controle te houden – met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen, met premieverlagingen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen