Keystone logo
LIBF Online  B.Sc. (Hons) Internationaal management
LIBF Online

B.Sc. (Hons) Internationaal management

Online

36 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.734 / per year *

Afstand leren

* * Prijzen vanaf en inclusief beurs. Neem voor een persoonlijk aanbod contact op met de universiteit

Invoering

Heb je een passie voor bedrijfsmanagement en wil je een carrière nastreven met wereldwijde kansen?

LIBF's BSc International Management-programma zal u voorzien van de meest gewilde vaardigheden en expertise op de moderne werkplek, waaronder financiën, bedrijfsbeheer, ondernemerschap en marketing. Door uw managementvaardigheden te verbeteren met een mondiaal perspectief, bent u goed voorbereid om navigeer op de moderne arbeidsmarkt en streef je carrièreambities na – waar ook ter wereld.

Waarom LIBF?

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. LIBF biedt ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: LIBF biedt betalingsopties die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft om uw financiën onder controle te houden – met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen, met premieverlagingen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen