Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Softwareontwikkeling
LIBF Online

BSc (Hons) Softwareontwikkeling

Online

36 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20.805

Afstand leren

Invoering

Verdiep je in de essentie van digitale oplossingen met LIBF's online BSc (Hons) Software Development cursus, jouw toegangspoort tot programmeerexpertise. Deze opleiding leert je software engineering principes, vaardigheid in coderingstalen en de vaardigheden om robuuste databases te maken en te beheren.

Je hebt de mogelijkheid om je te specialiseren in verschillende gebieden zoals AI en mobiele software, waardoor je zelf de controle hebt over je carrièrepad. Of het nu Laravel, Python of Java is, je zult deze programmeertalen niet alleen leren, maar ook beheersen. Jouw softwareoplossingen kunnen industrieën aandrijven, maatschappelijke interacties transformeren of zelfs een revolutie teweegbrengen in de wereld.
De BSc (Hons) Software Development van LIBF wordt volledig online aangeboden, zodat je je studie naadloos kunt integreren met je levensstijl en in je eigen tempo kunt werken. Je sluit je aan bij een wereldwijd netwerk van docenten, studenten, alumni en experts, ondersteund door een toegewijd team van studiecoaches en loopbaanadviseurs.

Voordelen van leren met LIBF

Volledig flexibel lerenMeer dan 140 jaar expertiseInnovatief gepersonaliseerd lerenJe ambitie belonen
Pas het leren aan je leven aan, maar studeer gestructureerd via een flexibele online aanpak met volledige ondersteuning van je docenten en studiebegeleiders. Leer parttime of fulltime - in je eigen tempo, volledig online, overal.Breid je expertise uit met de vaardigheden van de toekomst. Om u te helpen slagen en uw carrière vooruit te helpen, combineren we onze lange geschiedenis van onderwijs in financiën, het bedrijfsleven en het bankwezen met het allernieuwste online leerplatform.Leer op uw eigen voorwaarden. Doe de vaardigheden op die je nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken en je ambities waar te maken. Je krijgt ondersteuning en toegang tot geavanceerde digitale leermiddelen en praktische expertise uit de praktijk.Afstandsonderwijs is een betaalbare, op maat gemaakte optie die bij jouw levensstijl past. De kosten voor onze online diploma's worden gespreid over de duur van het door jou gekozen programma, zodat je je financiën gemakkelijker kunt beheren.

Online graden

Online leren – ook wel afstands- of virtueel leren genoemd – stelt studenten in staat hun studie online af te ronden en biedt tegelijkertijd de flexibiliteit die vaak nodig is in de drukke wereld van vandaag. Bij LIBF geven we cursussen met behulp van interactieve leermiddelen en multimediaal studiemateriaal, naast livesessies met docenten en voortdurende hulp van academische supervisors. Je hebt de volledige flexibiliteit om te studeren waar en wanneer je maar wilt, zonder de persoonlijke band met je docenten en klasgenoten te verliezen.

De drie F’s waarmee wij ons onderscheiden

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. We bieden ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: Onze betalingsopties geven je de flexibiliteit die je nodig hebt om je financiën onder controle te houden. Studenten uit het Verenigd Koninkrijk die hiervoor in aanmerking komen, hebben ook toegang tot studieleningen van de overheid. Zelf gefinancierde studenten hebben de optie om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen