Keystone logo
LIBF Online  Master of Business Administration (MBA)
LIBF Online

Master of Business Administration (MBA)

Online

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.819 / per year *

Afstand leren

* * Prijzen vanaf en inclusief beurs. Neem voor een persoonlijk aanbod contact op met de universiteit.

Invoering

Een MBA is een gouden standaard in bedrijfsonderwijs en een van de beste manieren om op te vallen in de huidige competitieve banenmarkt voor bedrijven. Het online MBA-programma van LIBF voorziet u van diepgaande theoretische kennis en managementvaardigheden die zeer gewild zijn bij moderne bedrijven. Een online MBA kan niet alleen een breed scala aan carrièremogelijkheden ontsluiten, maar het kan u ook helpen een betekenisvolle en positieve impact te maken op het toekomstige zakelijke landschap.

Het LIBF online MBA-programma wordt aangeboden via hun innovatieve, geavanceerde leerplatform en stelt u in staat uw studie in te passen binnen uw bestaande schema. Studeren bij hen betekent ook dat je lid wordt van een wereldwijd netwerk van academici, experts en studenten, wat betekent dat je de kans krijgt om contacten op te bouwen die van onschatbare waarde kunnen zijn tijdens je studie en toekomstige carrière.

Waarom LIBF?

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. LIBF biedt ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: LIBF biedt betalingsopties die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft om uw financiën onder controle te houden – met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen, met premieverlagingen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen