Keystone logo
LIBF Online  M.Sc. Data Science
LIBF Online

M.Sc. Data Science

Online

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.681 / per year *

Afstand leren

* * Prijzen vanaf en inclusief beurs. Neem voor een persoonlijk aanbod contact op met de universiteit.

Invoering

Vergroot uw kennis van data science en ontgrendel nieuwe carrièremogelijkheden met LIBF's MSc Data Science-programma. Deze online masteropleiding duikt in de geavanceerde concepten en theoretische kaders die nodig zijn om een lonende carrière op te bouwen in datawetenschapgerelateerde velden, met het potentieel om een echte impact te hebben op de mondiale digitale economie.

Dit flexibele online masterprogramma, dat wordt geleverd met behulp van innovatieve e-learningtechnologie, kan worden bestudeerd in een tempo dat bij u past, zodat u de cursussen kunt afstemmen op uw bestaande levens- en werkverplichtingen.

Waarom LIBF?

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. LIBF biedt ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: LIBF biedt betalingsopties die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft om uw financiën onder controle te houden – met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen, met premieverlagingen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen