Keystone logo
LIBF Online  M.Sc. Kunstmatige intelligentie
LIBF Online

M.Sc. Kunstmatige intelligentie

Online

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.681 / per year *

Afstand leren

* * Prijzen vanaf en inclusief beurs. Neem voor een persoonlijk aanbod contact op met de universiteit.

Invoering

Er zijn maar weinig technologische ontwikkelingen die zo tot de publieke verbeelding spreken als kunstmatige intelligentie. Als je geïnteresseerd bent in een carrière in dit opwindende en snelgroeiende vakgebied, dan kan het MSc Artificial Intelligence-programma van LIBF je de theoretische en praktische vaardigheden geven die nodig zijn om in praktijksituaties met AI en machinaal leren te gaan werken.

Met flexibel online leren kun je deze graad volgens jouw schema voltooien, terwijl hun geavanceerde platform en deskundige ondersteuning ervoor zorgen dat je alle hulp en begeleiding krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn in je studie. Sluit u aan bij LIBF om verbinding te maken met een gemeenschap van vooraanstaande academici, experts en medestudenten over de hele wereld, en uw carrièreambities op het gebied van kunstmatige intelligentie te verwezenlijken.

Waarom LIBF?

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. LIBF biedt ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: LIBF biedt betalingsopties die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft om uw financiën onder controle te houden – met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen, met premieverlagingen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen