Keystone logo
LIBF Online  MSc Management met optionele specialisatie
LIBF Online

MSc Management met optionele specialisatie

Online

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.681 / per year *

Afstand leren

* prijzen vanaf en inclusief beurs. Neem voor een persoonlijk aanbod contact op met de universiteit

Invoering

Breng uw managementcarrière naar een hoger niveau met de online MSc Management-graad van LIBF. Deze flexibele masteropleiding richt zich op geavanceerde bedrijfsmanagementconcepten, waaronder leiderschap, strategisch management en het managen van mensen. Door een diepgaand inzicht te krijgen in deze sleutelgebieden, kunt u een veel holistischere managementservice bieden aan de organisaties waarmee u werkt en gaat er een wereld van nieuwe carrièremogelijkheden open.

Let op: Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen twee alternatieven voor de MSc Management-graad: een generiek managementprogramma of een programma met een specialisatie.

Waarom LIBF?

Vrijheid: Online graden bij LIBF geven je de vrijheid om te studeren volgens een schema dat past bij jouw individuele behoeften. LIBF biedt ook deeltijdopties op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau.

Flexibiliteit: LIBF biedt betalingsopties die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft om uw financiën onder controle te houden – met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen of jaarlijks te betalen, met premieverlagingen.

Financiering: LIBF biedt een reeks beurzen en beurzen aan, ter ondersteuning van zowel binnenlandse als internationale studenten. Financiering mag immers nooit iemand ervan weerhouden een opleiding te volgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen