Keystone logo
London Academy of Trading

London Academy of Trading

London Academy of Trading

Invoering

Opgericht in 2010, heeft de London Academy of Trading (LAT) trainingen verzorgd voor duizenden personen die hun kennis van financiële markten willen vergroten en hun vaardigheden in trading willen ontwikkelen. De academie is geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC), die internationale studenten in staat stelt om te studeren aan de LAT in Londen op kortetermijnstudie visa (STSV). Als gevolg daarvan hebben we in de afgelopen 12 maanden studenten uit meer dan 60 landen lesgegeven.

Onze studenten variëren van scholieren en studenten tot werkende mensen, bedrijfseigenaren, ondernemers en zelfs gepensioneerden. Sommigen willen hun carrière in de handel ontwikkelen, terwijl anderen de kennis en praktische vaardigheden willen leren om hun eigen geld in de markten te investeren.

We bieden een reeks cursussen, van eendaagse evenementen tot ons vlaggenschip 12-weeksniveau 5-diploma in toegepaste financiële handel, geaccrediteerd door ABE en gereguleerd door Ofqual. Ons pakket korte cursussen is CPD-gecertificeerd, waardoor studenten waardevolle CPD-credits kunnen genereren.

Onze onderwijsfaculteit bestaat uit ervaren handelaren en analisten van grote financiële instellingen, waaronder HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse en Bloomberg, en alle studenten hebben dagelijks tien uur per dag directe toegang tot ons team van handelsmentoren voor advies en begeleiding, om hen te helpen ontwikkelen van robuuste en gestructureerde handelsstrategieën die theoretische kennis en praktische vaardigheden combineren.

London Academy of Trading","author_url":"","source":""}" />

145562_1.png

Een van onze belangrijkste USP's is onze extreme flexibiliteit. We weten dat veel mensen andere verplichtingen hebben, dus we staan je toe om je cursus te stoppen / starten zoals vereist, maar je kunt er ook voor kiezen om te studeren op onze Londense handelsvloer, online of via onze gemengde optie, waarbij je online studeren combineert met het door jou gekozen nummer dagen op de campus.

Accreditaties

173554_ABE.png173555_BAC.png173556_CPD.png

Funding

185171_LATxHummXKonoma-A-SA.jpg

Locaties

Locaties
  • 2nd Floor, University of Law Bloomsbury Campus, 11-13 Ridgmount Street, WC1E 7AQ, London

  • London, Verenigd Koninkrijk

Vragen