Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Invoering

Welkom in een nieuw tijdperk van lesgeven in Londen

Wij zijn een Britse aanbieder van online onderwijs, wereldwijd toegankelijk in 3 verschillende talen.


WAT?

London School Of Design And Marketing - LSDM - is een gespecialiseerde school in Design en Marketing die tot doel heeft het onderwijsparadigma te veranderen met innovatief en creatief onderwijs, 100% online en beschikbaar gemaakt in het Engels, Spaans en Portugees. We bieden een leerervaring met praktische resultaten door middel van systematische oriëntatie, waarbij de beroepskenmerken van de studenten worden gecombineerd met het geavanceerde ontwerp van technische vaardigheden. We zijn toegewijd aan het aanbieden van exclusieve online cursussen, geaccrediteerd door de Universiteit voor de Creatieve Kunsten, door het verwerven van nieuwe kennis die geschikt is voor de uitdagingen van een steeds veeleisender arbeidsmarkt.


London School Of Design And Marketing

Waar passie een beroep wordt

HOE?

De e-learningervaring van LSDM wordt gekenmerkt door academische inhoud van hoge kwaliteit die is ontwikkeld door doctoraatsdocenten, samen met andere bronnen, zoals video's, infographics, wetenschappelijke artikelen, digitale bibliotheken, onder andere. Elke student wordt wekelijks begeleid door een Tutor Center dat bestaat uit een team van gespecialiseerde docenten die zorgen voor de assimilatie van de inhoud door interactiviteit, interesse en nieuwsgierigheid te bevorderen. Elke LSDM-cursus is uitsluitend online en flexibel; vandaar dat studenten altijd en overal lessen kunnen volgen.


Opmerking: LSDM – London School Of Design And Marketing maakt deel uit van Talent – Individuality Through Education, een internationaal netwerk van scholen met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van lesgeven. Het heeft een universum van onderwijzers en medewerkers klaar om te helpen en talent te ontwikkelen in scholen voor hoger onderwijs in Europa en Latijns-Amerika.


WHO?

De cursussen van LSDM zijn ontwikkeld voor studenten, professionals en ondernemers die kennis en technische vaardigheden willen verwerven in de creatieve kunsten van Design of Marketing, rekening houdend met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van E-learning. Elke cursus is beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

MISSIE

London School Of Design And Marketing associeert zijn creativiteit en technische nauwkeurigheid met werkervaring en biedt u praktische en dynamische 100% online cursussen in Design en Marketing, die voldoen aan de eisen van de huidige arbeidsmarkt. De cursussen die door LSDM worden gegeven, bestaan uit zeer gespecialiseerde inhoud door het gebruik van geavanceerde leer- en evaluatieprogramma's.


VISIE

Toonaangevende school op Europees niveau, met betrekking tot online onderwijs, op het gebied van Design en Marketing.


WAARDEN

Wij geloven dat creativiteit, innovatie en de ontwikkeling van technische vaardigheden de drijvende krachten achter een succesvolle carrière zijn. Bij LSDM bereiden we studenten voor op de meest veeleisende uitdagingen op de arbeidsmarkt, waarbij we niet alleen de opgedane kennis combineren, maar ook een passie voor wat ze doen.


ACCREDITATIE DOOR UCA

De University for the Creative Arts (UCA) accrediteert LSDM-cursussen: Bachelor in Marketing - (BA Hons), Bachelor in Design - (BA Hons), Master in Marketing (MA) en Master in Design (MA).

UCA heeft een geschiedenis van ongeveer 160 jaar en wordt volgens de Complete University Guide 2018 beschouwd als de nummer 1 Specialist University for the Creative Industries in het Verenigd Koninkrijk.

Momenteel staat het ook in de Top 40 van de universitaire ranglijst in het Verenigd Koninkrijk en op de 11e plaats in de moderne universitaire ranglijst, die 70 instellingen omvat. Onder de afgestudeerden van deze universiteit bevinden zich Oscarwinnaars, uitgeroepen tot wereldwijde filmmakers, entertainers en modeontwerpers.

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • London

    9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Vragen