Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Invoering

Welkom in een nieuw tijdperk van lesgeven in Londen.

Wij zijn een online onderwijsinstelling die beschikbaar is in 3 talen (Engels, Spaans en Portugees) in Londen, maar met online cursussen die wereldwijd toegankelijk zijn.

Wat?

De London School of Design and Marketing - LSDM, is een school die gespecialiseerd is in ontwerp en marketing en die voorstelt het onderwijsparadigma te veranderen door middel van een innovatieve en creatieve training, 100% online en beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees. We bieden een leerervaring met praktische resultaten door middel van een systematische oriëntatie, waarbij de beroepskarakteristieken van de studenten worden gecombineerd met het geavanceerde ontwerp van technische vaardigheden. We zijn toegewijd aan het aanbieden van unieke cursussen die online zijn geaccrediteerd door de Universiteit voor de Creatieve Kunsten, door het verwerven van nieuwe kennis aangepast aan de uitdagingen van de arbeidsmarkt die steeds veeleisender worden.

London School of Design and Marketing

Waar passie een beroep wordt

WHO?

De LSDM-cursussen zijn ontwikkeld voor studenten, professionals en ondernemers die op zoek zijn naar kennis en technische vaardigheden in de creatieve gebieden van design of marketing, om de nieuwste technologieën en innovatie bij te wonen met betrekking tot het onderwijzen van e-learning. Alle cursussen zijn beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

Onze missie

De London School of Design and Marketing combineert uw creativiteit en technische strengheid met professionele ervaring en biedt praktische en dynamische 100% online cursussen op het gebied van ontwerp en marketing, die inspelen op de eisen van de huidige arbeidsmarkt. Cursussen die bij LSDM worden gegeven, bestaan ​​uit zeer gespecialiseerde inhoud door het gebruik van geavanceerde leer- en beoordelingsprogramma's.

uitzicht

Europese naslagschool in online onderwijs op het gebied van design en marketing.

waarden

Wij geloven dat creativiteit, innovatie en de ontwikkeling van technische vaardigheden de basis vormen voor een succesvolle carrière. Bij LSDM bereiden we studenten voor op de meest veeleisende arbeidsmarktuitdagingen, waarbij ze niet alleen de opgedane kennis combineren, maar ook de passie voor wat ze doen.

Campusfuncties

Hoe?

Het e-learningonderwijs van LSDM wordt gekenmerkt door academische inhoud van hoge kwaliteit, ontwikkeld door PhD-professoren, vergezeld van andere bronnen zoals video's, infographics, wetenschappelijke artikelen en digitale bibliotheken. Alle studenten worden wekelijks gevolgd via het Tutor Center, dat bestaat uit een team van gespecialiseerde docenten die de assimilatie van de inhoud garanderen en hun interactiviteit, interesse en nieuwsgierigheid bevorderen. Alle LSDM-cursussen zijn uitsluitend online en flexibel, zodat studenten overal en altijd lessen kunnen volgen.

Let op: LSDM – London School of Design and Marketing maakt deel uit van Talent – Individualiteit door onderwijs , een netwerk van scholen met een internationale roeping met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van onderwijs. Het heeft een universum van opvoeders en medewerkers die bereid zijn om talent te helpen ontwikkelen in scholen voor hoger onderwijs in Europa en Latijns-Amerika.

  Ranglijsten

  Accreditatie door UCA

  Alle LSDM-cursussen zijn geaccrediteerd door de University for the Creative Arts (UCA): Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) en Master of Design (MA).

  UCA heeft bijna 160 jaar geschiedenis en werd in de Complete University Guide 2018 uitgeroepen tot de beste universiteit die gespecialiseerd is in de creatieve kunsten in het VK.

  Momenteel staat het ook in de Top 40-ranglijst van universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en 11e in de ranglijst van moderne universiteiten, een ranglijst die 70 instellingen omvat. Onder de afgestudeerden van deze universiteit bevinden zich internationaal erkende Oscar-winnaars, filmmakers, animators en modeontwerpers.

  Locaties

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Vragen