Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Invoering

Welkom in een nieuw tijdperk van lesgeven in Londen

MISSION

London School of Design and Marketing associeert zijn creativiteit en technische strengheid met werkervaring door praktische en dynamische 100% online cursussen in ontwerp en marketing aan te bieden die voldoen aan de eisen van de huidige arbeidsmarkt. De cursussen van LSDM zijn samengesteld uit zeer gespecialiseerde inhoud door het gebruik van geavanceerde leer- en beoordelingsprogramma's.

VISION

School van referentie op Europees niveau, met betrekking tot online onderwijs, in ontwerp en marketing.

WAARDEN

Wij geloven dat creativiteit, innovatie en de ontwikkeling van technische vaardigheden de aanjagers zijn van een succesvolle carrière. Bij LSDM bereiden we studenten voor op de meest veeleisende uitdagingen op de arbeidsmarkt, waarbij ze niet alleen de opgedane kennis combineren, maar ook de passie voor wat ze doen.

Campusfuncties

Dat?

London School of Design and Marketing - LSDM - is een gespecialiseerde school in Design en Marketing die het onderwijsparadigma wil veranderen met innovatief en creatief onderwijs, 100% online en beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees. We bieden een leerervaring met praktische resultaten door een systematische oriëntatie, die de beroepskenmerken van de studenten en de geavanceerde conceptie van technische vaardigheden combineert. We zijn toegewijd aan het aanbieden van exclusieve online cursussen, geaccrediteerd door de University for the Creative Arts, door het verwerven van nieuwe kennis die is aangepast aan de uitdagingen van een steeds veeleisender wordende arbeidsmarkt.

Hoe?

De LSDM E-learning-ervaring wordt gekenmerkt door hoogwaardige academische inhoud die is ontwikkeld door doctoraatsprofessoren, in combinatie met andere bronnen, zoals video's, infographics, wetenschappelijke artikelen, digitale bibliotheken, enz. Elke student wordt wekelijks begeleid door een Tutor Center, bestaande uit gespecialiseerde docenten die de assimilatie van de inhoud garanderen door interactiviteit, interesse en nieuwsgierigheid te bevorderen. Elke LSDM-cursus is exclusief online en flexibel, daarom kunnen studenten overal en op elke hoogte lessen volgen.

Let op: LSDM - London School of Design and Marketing is onderdeel van Talent - Individuality Through Education, een netwerk van scholen met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van lesgeven met een internationale roeping. Het heeft een universum van opvoeders en medewerkers die bereid zijn om talent te helpen en te ontwikkelen in scholen voor hoger onderwijs in Europa en Latijns-Amerika.

  toelatingen

  LSDM-cursussen zijn ontwikkeld voor studenten, professionals en ondernemers die kennis en technische vaardigheden willen verwerven in de creatieve kunsten van Design of Marketing, rekening houdend met de meest recente technologieën en innovaties met betrekking tot e-learning. Alle cursussen zijn beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

  Ranglijsten

  Accreditatie door UCA

  De University for the Creative Arts (UCA) accrediteert alle LSDM-cursussen: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) en Master of Design (MA).

  UCA heeft bijna 160 jaar geschiedenis en wordt in de Complete University Guide 2018 beschouwd als de beste gespecialiseerde universiteit voor creatieve kunsten in het VK.

  Momenteel staat het ook in de Top 40 van de Britse universitaire ranglijsten en de 11e in de moderne universitaire ranglijst, die 70 instellingen omvat. Onder de afgestudeerden van deze universiteit worden Oscarwinnaars, filmmakers, kunstenaars en modeontwerpers uitgeroepen.

  Locaties

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Vragen