Keystone logo
© Eva Dang
London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

Invoering

De London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative), een van de meest vooraanstaande universiteiten voor sociale wetenschappen ter wereld, wil de samenleving verbeteren door problemen uit de echte wereld aan te pakken en de oorzaken van dingen te begrijpen. Met behulp van een dynamische en diverse benadering van leren, biedt LSE baanbrekend onderzoek en werkt het samen met gerenommeerde academische experts.

Om haar missie uit te breiden en leren toegankelijk te maken voor een wereldwijd publiek, worden deze LSE-certificaatcursussen volledig online aangeboden, in samenwerking met de leider in digitaal onderwijs, GetSmarter, een merk van 2U, Inc. Deze programma's, geleid door LSE-onderwerp experts en opinieleiders, stellen zakelijke professionals en leidinggevenden in staat hun vaardigheden te verbeteren met behulp van een zeer ondersteunend en interactief platform. Technologie ontmoet academische strengheid in het door mensen gemedieerde model van GetSmarter, dat u 24 uur per dag toegang geeft tot een toegewijde succesmanager en tot technische en academische ondersteuning. Met deze gepersonaliseerde en boeiende aanpak kun je in je eigen tijd studeren, overal ter wereld.

"Online onderwijs stelt de London School of Economics and Political Science in staat om ons state-of-the-art onderzoek op het gebied van sociale wetenschappen toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek, in een formaat dat praktisch is en een echte toepassing en impact zal hebben." - Professor Saul Estrin, academisch directeur, online certificaatcursussen, LSE

Lees meer op de website van LSE

Contact

+44 2038568850

[email protected]

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Holborn

    Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

    Vragen