Keystone logo
Lord Fairfax Community College Online

Lord Fairfax Community College Online

Lord Fairfax Community College Online

Invoering

Lord Fairfax Community College (LFCC), opgericht in 1970, is een uitgebreide openbare instelling voor hoger onderwijs met meerdere campussen.

Via zijn vier locaties - de Middletown- en Fauquier-campussen, het Luray-Page County Center en Vint Hill - bedient het College acht plaatsen in de regio's Shenandoah Valley en Piemonte. De plaatsen zijn de graafschappen Clarke, Fauquier, Frederick, Page, Rappahannock, Shenandoah en Warren en de stad Winchester.

Lord Fairfax Community College biedt meer dan 75 associate degree- en certificaatprogramma's in een breed scala aan disciplines, naast het bieden van toegang tot bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's die ter plaatse worden aangeboden door een vierjarige instelling. Lord Fairfax Community College bedient ook het bedrijfsleven door het aanbieden van personeelsvoorbereidingsprogramma's voor werknemers en werkgevers. Lord Fairfax Community College bedient jaarlijks meer dan 7.600 ongedupliceerde kredietstudenten en meer dan 10.450 personen in professionele ontwikkeling en zakelijke en industriële cursussen.

Locaties

  • Middletown

    Skirmisher Lane,173, 22645, Middletown

    Vragen