Keystone logo
Malmö University

Malmö University

Malmö University

Invoering

Malmö University streeft ernaar om op elk niveau deel uit te maken van de maatschappij. Of het nu regionaal, nationaal of wereldwijd is, de focus is de wereld een betere en eerlijkere plaats te maken.

We hebben een missie om een ​​actief knooppunt te zijn voor onderzoek, onderwijs en innovatie. Ons onderzoek is vaak multidisciplinair en wordt uitgevoerd in samenwerking met partners van buiten de universiteit.

Waarom kiezen voor Malmö University ?

Malmö University is ...

Samenwerkend

Biedt onderwijs van hoge kwaliteit waar docenten en studenten nauw samenwerken, en studenten worden gezien als belangrijke bijdragers aan het leerproces.

ondernemend

Bevordert een ondernemende en innovatieve leeromgeving die van invloed is op en wordt beïnvloed door het onderwijs en onderzoek aan Malmö University van Malmö University .

multidisciplinair

Geeft multidisciplinaire programma's waarbij studenten leren van verschillende faculteiten, van cruciaal belang in een steeds complexere arbeidsmarkt.

Verschillend

Echt internationale klaslokalen waar ongeveer een derde van de studenten een internationale achtergrond heeft - van onschatbare waarde voor studenten die op zoek zijn naar een wereldwijde carrière.

Groot, maar niet te groot!

De negende grootste instelling voor hoger onderwijs in Zweden, met 24.000 studenten.

Globaal

Studenten hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. We hebben overeenkomsten met ongeveer 250 universiteiten over de hele wereld.

geschikt

Kopenhagen internationale luchthaven Kastrup (Denemarken) ligt op slechts 20 minuten met de trein, en Kopenhagen stad op 30 minuten afstand. Via netwerklinks kunt u met de trein door heel Europa en per vliegtuig, waar ook ter wereld, reizen!

Campusfuncties

    Locaties

    • Malmö

      Nordenskiöldsgatan 1, 211 19, Malmö

    Vragen