Keystone logo
Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Invoering

Studeer je weg met Manchester Metropolitan University Global Online

Onze missie

Manchester Met University is een innovatieve en moderne universiteit gevestigd in een van de meest diverse steden ter wereld.

Gelegen in het hart van het multiculturele Manchester, hanteren wij een internationale en inclusieve benadering van leren en geloven dat hoger onderwijs voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze Global Online cursussen zijn ontworpen met deze ambitie in het achterhoofd en zijn erop gericht relevant en voordelig te zijn voor iedereen met de wil, het vermogen en de vastberadenheid om te slagen - waar ter wereld ze zich ook bevinden.

De programma's combineren deskundige geleide theorie met een praktische toepassing die is bedoeld om u te helpen uw carrière vooruit te helpen - en worden allemaal geleverd door een 100% virtuele leeromgeving waar u kunt samenwerken met studenten van over de hele wereld.

Waarom kiezen voor online leren met Manchester Metropolitan?

Global Online biedt je de nodige flexibiliteit om een postdoctorale graad te behalen zonder een loopbaanonderbreking te nemen. Onze online programma's zijn ontworpen om u te helpen:

 • Begin je postdoctorale opleiding wanneer het jou het beste uitkomt met instappunten in januari, mei en september
 • Studeer in slechts twee jaar af met een aanbevolen studietijd van 15 uur per week.
 • Verdien terwijl u leert met de optie om online seminars te studeren en te bekijken op het tijdstip dat u het beste uitkomt.
 • Verhoog uw profiel binnen uw organisatie met cursusinhoud die u zal helpen uw leren in de praktijk te brengen.
 • Open carrièreperspectieven die een leven lang meegaan, netwerken met professionals over de hele wereld.

Ons virtueel leerplatform

We hebben met experts op het gebied van online leren gewerkt om een platform te creëren dat u helpt het beste uit uw cursus te halen. Compleet met een reeks tools, downloadbare materialen en community-gerichte functies, biedt het platform u de mogelijkheid om:

 • Neem deel aan live seminars met docenten en medestudenten.
 • Leer van eersteklas academici die experts zijn in hun vakgebied.
 • Studeer zelfstandig met materialen zoals podcasts en bibliotheekbronnen.
 • Neem deel aan interactieve groepstaken met studenten over de hele wereld.
 • Deel uw kennis en ervaring in online sociale ruimtes.

Gebruik maken van ons virtueel leerplatform

Ons intuïtieve platform is ontworpen met eenvoudige navigatie in het achterhoofd, waardoor uw leerervaring zo naadloos mogelijk verloopt. Je hebt ook de volledige steun van ons Student Success Team, die altijd bij de hand zijn om te helpen met technische uitdagingen.

Wat onze studenten over ons zeggen

"De virtuele leeromgeving is uitgebreid en biedt koppelingen naar sociale ruimtes, evenals vereist lezen. Overal kunnen inloggen is handig - ik kan gebruik maken van elke vrije tijd die ik heb en ga door met lezen en groepsactiviteiten."

- Patrick Armstrong, Global Online MSc in International Human Resource Mangement student 2017

"Als u druk bezig bent, is online leren een goede manier om uw doelen te bereiken. U hebt 24/7 toegang tot het Manchester Metropolitan-platform, wat betekent dat u het kunt gebruiken wanneer u het nodig hebt. "

- Alvaro Benitez, Global Online MBA-student 2017

Begin overal ter wereld te leren met Manchester Metropolitan

Als student van de Manchester Metropolitan University ontvangt u toegewijde ondersteuning tijdens uw tweejarige cursus, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Studentensucces TeamAl onze studenten krijgen speciale ondersteuning in de vorm van ons Student Success Team. Nadat u zich hebt ingeschreven voor een van onze cursussen, krijgt u een speciale studentensuccesadviseur toegewezen, die u tijdens uw volledige tijd bij ons kunt raadplegen, en kunt vertrouwen op essentiële updates die van invloed zijn op uw studie.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • UK Online

  UK Online, Verenigd Koninkrijk

Vragen