Keystone logo
Master of Project Academy

Master of Project Academy

Master of Project Academy

Invoering

Over Master of Project Academy

50.000 professionals in 180 landen geholpen om hun vaardigheden te verbeteren en hun carrière vooruit te helpen. In hun tempo, op hun plaats!

Ons verhaal

Master of Project Academy is ontstaan ​​uit de repetities van de Project Management-cursussen van Resit Gulec, die zijn afgeleverd aan de universiteit voor undergrad- en MBA-studenten. Deze repetities zorgden voor de steeds groeiende belangstelling van professionals in meer dan 170 landen. Nu groeien we met nieuwe instructeurs en medewerkers die lid worden van ons team. Onze missie is om carrière groeiende premium cursussen gemakkelijk toegankelijk en betaalbaar voor professionals te maken.

Onze visie

Onze visie is om de ultieme plek te zijn voor professionals waar ze hun carrière vooruit helpen met onze premium en levensveranderende online cursussen.

Onze missie

Onze missie is het voorbereiden en publiceren van betaalbare en premiumcursussen voor professionals die ze nodig hebben voor een betere carrière. Kennisuitwisseling uitbreiden met onze groeiende en leergemeenschap. Professionals helpen hun vaardigheden te verbeteren. Premie en beroepsonderwijs betaalbaar en toegankelijk maken op de eigen plek van professionals, in hun eigen tempo.

Locaties

Locaties
  • USA Online, Verenigde Staten

Vragen