Keystone logo
Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

Invoering

MDL - Een innovatieve benadering van ontwerponderwijs.

Masters Design Lab is een ontwerpschool die wordt aangedreven door een innovatieve benadering van ontwerponderwijs. We gebruiken de kracht van technologie en wereldwijd bereik om mensen van over de hele wereld de kans te geven om te leren en samen te werken met enkele van 's werelds beste ontwerpers in een levendige ontwerpgemeenschap.

Onze certificaatprogramma's zijn gericht, praktisch en up-to-date met trends en verschuivingen in de sector. Ons unieke curriculum bevat meer dan 25 cursussen die u voorzien van wat volgens ons de belangrijkste vaardigheden zijn die een moderne ontwerper nodig heeft.

Als je klaar bent om de designwereld in te duiken, geeft Masters Design Lab je alle begeleiding die je nodig hebt.

In tegenstelling tot andere programma's, geven de onze niet alleen les in ontwerp, maar dompelen ze ook studenten onder in de ontwerpwereld en worden ze carrière-klaar door instructies van elite-ontwerpers.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Waarom MDL?

Onze benadering van ontwerponderwijs is anders dan bij andere ontwerpscholen. We leren niet alleen fundamentele ontwerpvaardigheden, maar ook hoe we ze kunnen toepassen in real-world projecten, zakelijke omgevingen, teamopdrachten en meer. Ons programma gaat verder dan u voorzien van de essentie. We leren je vaardigheden die complementair zijn aan een designcarrière en die je een voorsprong geven, zoals het maken van een effectieve kopie. Met de begeleiding van ontwerpers van wereldklasse, ben je uniek klaar voor succes na de afstudeertijd.

 • Leer van enkele van de beste ontwerpers ter wereld - Onze faculteit bestaat uit bekroonde, ervaren en actieve ontwerpers. Onder leiding van de wereldberoemde ontwerper David Carson zijn onze docenten belangrijke ontwerpers in bedrijven zoals Google, Facebook en meer.
 • Toegewijde faculteit voor elk cohort - Elk cohort heeft een hoofdmentor waarmee u dagelijks contact kunt opnemen. De ontwerpmentor helpt je met al je vragen en zorgt ervoor dat je het meeste uit elke cursus haalt.
 • Leer overal - Masters Design Lab is locatieonafhankelijk en we rekenen studenten buiten Canada of de Verenigde Staten geen extra kosten aan. De kosten zijn allemaal hetzelfde. Al onze lessen zijn online, met een mix van live en vooraf opgenomen lessen.
 • Professionele leeromgeving - Ons programma is veeleisend. Het is gebaseerd op een coherente tijdlijn en vastgestelde deadlines. Het is verplicht voor studenten om deel te nemen aan de live lessen, die erg belangrijk zijn voor echte feedback van leraren en leeftijdsgenoten.
 • Continue feedback en mentoring - Ontwerp leren door serieuze kritiek en feedback is erg nuttig. Design is een proces dat geleerd en verfijnd moet worden.
 • Live lessen - We willen dat je wordt ondergedompeld in de echte collaboratieve ontwerpervaring. Met onze live lessen kun je luisteren en gehoord worden, terwijl je onderweg waardevolle lessen leert van de leraar en leeftijdsgenoten.
 • Real-world projecten (en veel van hen) - Ons programma heeft een unieke studiocursus / klas die het hele jaar door loopt. In deze cursus van een jaar krijg je instructies en projecten die je zullen helpen om toe te passen wat je hebt geleerd.
 • Hands-on hulp en ondersteuning bij plaatsing - We beloven geen banen, maar onze plaatsingsadviseur zal er alles aan doen om je carrière-klaar te maken, van portfolio tot sollicitatietraining, en zal toegang geven tot verschillende stages en banen.

* Alleen beschikbaar voor studenten met een volledig programma

 • Uniek curriculum - Ons curriculum is uitstekend. We hebben programma's ontworpen die leren wat volgens ons de belangrijkste vaardigheden van een moderne ontwerper zijn. Combineer dat met onze persoonlijke mentoring, masterclasses en het hele jaar door studioklassen, en we zijn ervan overtuigd dat u uw ontwerpdromen kunt realiseren. Houd er echter rekening mee dat dit programma niet voor iedereen is. Je moet hard werken om bij te blijven.
 • Meer dan 25 cursussen - We hebben ons niet ingehouden door een programma van 25 cursussen te maken met cursussen die alleen in ons ontwerpprogramma worden gegeven, zoals The Business of Design.

* Alleen beschikbaar voor studenten met een volledig programma

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Persoonlijke begeleiding en continue feedback

Onze programma's bevatten vanaf de eerste dag volledig mentorschap en professionele feedback. Wij zijn van mening dat het ontwerpambacht niet kan worden geleerd door simpelweg iemand anders te zien ontwerpen; het moet een continue dialoog zijn tussen de ontwerper en zijn leraar en leeftijdsgenoten.

Levendige studieomgeving

We geloven ook in het belang van een levendige studieomgeving, daarom richten we ons ook op live lessen, webinars, actieve slack-kanalen, werkgroepen en feedbacksessies met collega's. Ons programma is niet eenvoudig, omdat ontwerpen volledige aandacht vereist voor details en concepten. Het is echter leuk en boeiend.

Faculteit

Gepassioneerd door design. Gepassioneerd door opvoeding.

We zijn erg trots op onze vooraanstaande faculteitsleden, geleid door wereldberoemde ontwerpers en academisch adviseur Michael Leblanc. Onze zorgvuldig geselecteerde faculteitsleden zijn internationale professionele ontwerpers, waarvan sommige werken of hebben gewerkt bij Fortune 500-bedrijven zoals BBC, NEXT en Intel.

Michael LeBlanc

Academische adviseur.

Michael LeBlanc heeft een Hon. BA van de University of Guelph en een MFA van York University.

Hij is een interdisciplinaire ontwerper met interesse in web, gebruikersinterfaceontwerp, fysiek computergebruik en productontwerp.

Naast zijn 30 jaar aan de NSCAD University in Halifax - waaronder meer dan tien jaar als voorzitter van de designafdeling daar, heeft hij lesgegeven aan de universiteiten van Toronto, Waterloo, Guelph en Foshan China.

Locaties

Locaties
 • 85 Great Portland Street, , London

Vragen