Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Invoering

Wij streven om innovatief te zijn - MBU combineert traditionele business onderwijs met een holistische benadering, bewapenen onze studenten met zowel 'harde' en 'zachte' vaardigheden. We zijn ook met behulp van geavanceerde technologie. Onze studenten hebben toegang tot de Segways en Gigabit internet, draadloos. De hele universiteit is voorzien van Smartboards, en we hebben het gieten apparaten (DLNA, Apple TV, Chromecast) in elke kamer.

Het is belangrijk voor onze studenten te leren hoe de technologie werkt, maar ook de morele waarden, bijvoorbeeld om respectvol, ethisch en verantwoord zijn. In de moderne zakenwereld, die kwaliteiten zijn zeer zeldzaam te vinden in zakelijke professionals, waardoor de kennis in combinatie met soft skills zijn echt gekoesterd. Als zodanig, maken wij u inzetbaar, en de reis naar je werk is leuk, wanneer het preparaat voldoet aan de gelegenheid.

Wat maakt MBU bijzonder maakt, is het feit dat de studenten worden ondersteund vanaf het begin van hun reis op MBU tot het einde van onze medewerkers en docenten. Zelfs na het afstuderen, blijven we in contact met onze alumni en proberen hen te helpen in elk aspect van hun volwassen leven. Zodra een MBU student, altijd een MBU student!

Door onze kleine klassen, geen van onze studenten voelt zich verloren MBU - elke student krijgt genoeg aandacht om ervoor te zorgen dat ze elk onderwerp behandeld in de klas te begrijpen.

Het feit dat onze docenten zijn allemaal zakelijke professionals wordt ook zeer gewaardeerd - ze brengen hun eigen ervaring in de klas, waardoor de studenten te leren niet alleen uit boeken en case studies, maar ook van hun ervaring en hun fouten.

Onze internationaal erkende diploma's, in aanvulling op een multinationale en multiculturele omgeving, in staat stellen onze studenten om hun droom baan te vinden of openen hun eigen bedrijven. Onze studenten zijn heel de ondernemers!

Wij zijn van mening dat MBU is een zeer speciale plek om te zijn en een zeer interessant netwerk om een ​​deel van zijn.

Succes is slechts een klik verwijderd - contact met ons op en een succesvolle zakelijke professional die je altijd al wilde worden!

HET VERSCHIL MBU

uniquelocation

Met uitzicht op het prachtige meer van Genève, Montreux Business Universiteit is de perfecte leren en inspirerende omgeving. Studenten hebben het voorrecht om te studeren aan een universiteit ligt op slechts een korte wandeling van het meer en de omliggende Franse en Zwitserse Alpen. Zwitserland is gelegen in het hart van Europa, waardoor het erg handig voor onze studenten om te reizen in het hele continent tijdens het weekend en ontdek dergelijke iconische Europese steden als Parijs, Rome, Barcelona, ​​Berlijn, Milaan.

diplomaheader

Uw investering is in kwaliteit. In aanvulling op onze verschillende voorkeuren en lidmaatschappen, wordt MBU erkend door wereldwijde accreditaties.

Montreux Business Universiteit is geaccrediteerd door en is lid van:

 • ACBSP - Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - International Organization for Standardization
 • EFMD - European Foundation for Management Development
 • CEEMAN - Centraal- en Oost-Europese Management Development
 • AVDEP - Vereniging van Particuliere scholen van het kanton Vaud
 • CVCI - Kamer van Koophandel en Industrie van het kanton Vaud
 • FSEP - Zwitserse Federatie van particuliere scholen
classheader

Onze kleine klassen in staat stellen de studenten om nauw samen te werken met de professoren, evenals inzicht vanuit hun verschillende wereldwijde zakelijke achtergronden.
Als gevolg van de individuele aandacht, kleine klassen zorgen voor een effectievere leeromgeving.

environmentheader

De internationale gemeenschap van het Montreux Business Universiteit groeit. We hebben meer dan 15 nationaliteiten studeren aan MBU.
Studenten ervaren de multinationale omgeving en de beroemde Zwitserse gastvrijheid, helpen bij het verhogen van de wereldwijde bewustwording en culturele uitwisseling, dit alles terwijl het nastreven van hun onderwijs.

FrenchEngHeader

De MBU Center for Language Studies biedt geavanceerde zakelijke communicatie cursussen in het Engels, maar ook intensieve cursussen in het Frans, die zijn ontworpen om studenten en zakelijke professionals te helpen snel het verwerven van de mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden die ze nodig hebben om academisch en professioneel succesvol zijn.

SemesterHeader

Montreux Business Universiteit heeft een select aantal gerenommeerde universiteiten als onze partners over de hele wereld.
Wij moedigen onze studenten om een ​​semester in het buitenland te nemen om de andere sfeer te genieten, genieten van de verkenning van de nieuwe culturen en tradities en maak nieuwe vrienden van over de hele wereld. De lijst van onze partner universiteiten kunt u hier vinden.

CuttingEdgeHeader

MBU wordt met behulp van geavanceerde technologie voor de cursussen en in de praktijk. Onze campus, waarschijnlijk een van de snelste internetverbindingen vergelijking met andere Zwitserse universiteiten.
Elke student heeft toegang tot 4 Gigabit / Second LAN en 1 GB / s WiFi down / upload. Onze lessen zijn uitgerust met interactieve SMART Boards, alsmede interactieve streaming (Chromecast / Apple, DLNA) in elke klas.
Onze online cursussen worden aangevuld met 360 ° video streaming en Virtual Reality gereedschappen, en we zijn trots te investeren in de nieuwste technologie voor de voordelen van de toekomstige generaties. MBU is een lid van de IED initiatief. Meeslepende leren vindt hier plaats.

ExecutivesHeader

We hebben een unieke MER programma. Onze Executives in Residence zijn bekende experts van bedrijven zoals Apple, Deloitte, UBS, Credit Suisse en Caterpillar. Ze hebben gewerkt als CEO, CTO of CFO. Ze zijn / liepen de IT, Human Resources, juridische of financiële afdelingen; hun vakgebied is het Bank-, luchtvaart, Heavy Industries, internationale organisaties, Audit, Tax of Legal.
Snijden lang verhaal kort te maken, onze Executives in Residence zijn succesvolle managers en ondernemers die openstaan ​​om advies te geven aan onze studenten zijn. Zij laten zien hoe succesvol te zijn in de komende van je studie uitdagingen.
Klik hier voor meer informatie over onze Executives in Residence te leren.

Visie & Missie

Hoogte te stellen innovatie, reprise onderwijs - dat is ons motto. At Montreux Business Universiteit, willen we een business onderwijs te voorzien van een verschil door het implementeren van een innovatieve curriculum dat studenten inspireert om de harde en zachte vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​succesvolle zakelijke leiders die zich snel aanpassen aan de veranderende markt geworden ontwikkelen. Onze missie is om onze studenten inzetbaar te maken.

Onze internationale faculteit leden voor te bereiden MBU studenten aan de mondiale zakelijke leiders van de toekomst door middel van holistische persoonlijke ontwikkeling en hoogwaardige zakelijke onderwijs dat acht leergebieden omvat zijn:

Visie missie

Locaties

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Vragen