Keystone logo
Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Invoering

Welkom bij Macromedia Universiteit

Het kiezen van een universiteit is een belangrijke levensbeslissing. Het is de plek waar je de basis legt voor je toekomstige carrièrenetwerk en je toekomst vormgeeft. Bij Macromedia University ligt onze focus op onze studenten en creëren we een ruimte waar zij zich kunnen ontwikkelen. We ontwikkelen sleutelcompetenties en een ondernemersmentaliteit, ondersteund door praktische projecten en individuele ondersteuning.

Macromedia University of Applied Sciences is een door de staat erkende particuliere universiteit met acht campussen op toplocaties in Duitsland. Onze innovatieve bachelor- en masteropleidingen omvatten media, bedrijfskunde, management en design en worden momenteel bezocht door meer dan 90 nationaliteiten en meer dan 4500 studenten om hun carrière op te bouwen en te ontwikkelen.

Studenten kunnen kiezen tussen opleidingen die volledig in het Engels of Duits worden gegeven en een waardevolle combinatie van theorie en praktijkervaring bieden. Dit zorgt ervoor dat afgestudeerden klaar zijn om de werkplek te betreden nadat ze al de vaardigheden hebben ontwikkeld die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Voordelen van het kiezen van Macromedia University

 • Ervaar onderwijs van topkwaliteit met door de staat geaccrediteerde en FIBAA-geaccrediteerde graden.
 • Profiteer van intensief leren in kleine groepen met individuele ondersteuning van gerenommeerde professoren.
 • Studeer een bachelor- of masteropleiding die in het Engels of Duits wordt gegeven.
 • Duitsland is een van de beste plaatsen voor afgestudeerden met een laag werkloosheidspercentage en een tekort aan professionals.
 • Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om tot 18 maanden na hun afstuderen in Duitsland te verblijven
  om werk te vinden.
 • Ontdek de opmerkelijke cultuur, schoonheid en diversiteit van Duitsland.

Bachelor programma's

Bacheloropleidingen zijn gespecialiseerd in Media Management, Business Management, Design, Digital Technologies & Coding, Acteren, Modeontwerp en Filmmaken.

> Bekijk ons volledige overzicht van internationale bacheloropleidingen .

Master- en MBA-programma's

Masterprogramma's zijn gespecialiseerd in Media Management, Business Management, Design en MBA's.

> Bekijk onze volledige lijst met internationale master- en MBA-programma's .

Campusfuncties

Onze Campus – verbonden met de beste spelers in de Duitse industrie

Onze campussen zijn gevestigd in enkele van de meest levendige steden van Duitsland: München, Stuttgart, Keulen, Hamburg, Freiburg, Leipzig en Berlijn. Onze studenten profiteren van onze uitstekende verbinding met de lokale industrie op elke campuslocatie. De universiteit heeft zo'n 100 hoogleraren en gerenommeerde wetenschappers en experts van mediabedrijven, multinationals, universiteiten en communicatiebureaus in dienst. Tot nu toe zijn er ongeveer 3.000 studenten ingeschreven, waaronder een toenemend aantal internationale studenten die ervoor kiezen om bij Macromedia te studeren en zo de toch al bloeiende kosmopolitische cultuur aan de Macromedia University te versterken.

  Locaties

  • Munich

   Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

   • Berlin

    Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

    Vragen