Keystone logo
MIA Digital University

MIA Digital University

MIA Digital University

Invoering

MIA - Digital University Digital University is een International Business School gespecialiseerd in Master-, certificaat- en executive-programma op basis van het gebruik van innovatieve educatieve en technologische tools. De missie van de universiteit is het ontdekken, behouden en verspreiden van kennis en het opleiden van de volgende generatie wereldburgers door het aanbieden van innovatieve en betaalbare programma's en leermogelijkheden aan zowel binnenlandse als internationale studenten. De universitaire programma's zijn ontworpen rekening houdend met de opkomende eisen van de banenmarkten en bieden studenten de vaardigheden en competenties die nodig zijn om een succesvolle carrière op internationaal niveau op te bouwen. De Master-, Certificate- en Executive-programma's zijn toegewijd aan jonge en volwassen professionals en leiders en hebben een sterke internationale component die een alomvattend beeld geven van de wereldwijde activiteiten, de belangrijkste opkomende economische sectoren en van de digitale technologieën en systemen.

Waarom kiezen voor MIA Digital University

  • Ontwikkel een globaal beeld van de belangrijkste opkomende bedrijfssectoren.
  • Studeer online met een flexibel en interactief systeem.
  • Maak deel uit van een gemeenschap van internationale studenten en professionals.
  • Ontwikkel geavanceerde technologische vaardigheden waarmee u kunt slagen in de werkomgeving.
  • Ontvang uitgebreide kennis en praktische training om je carrière vooruit te helpen.

133553_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Studiemodel

MIA - Digital University is een instelling die zich toelegt op onderzoek en ontwikkeling van innovatieve leermethodologieën die de educatieve ervaring van studenten verrijken, waardoor ze hun professionele en persoonlijke doelen effectief kunnen bereiken. Alle leraren en schoolmanagers werken samen bij het ontwerpen van trainingsprogramma's, het kiezen van actieve leer- en leermiddelen, het bevorderen van de praktische toepassing van hun kennis en de reikwijdte van de resultaten. De universiteit biedt haar studenten de mogelijkheid om online te studeren in een flexibele omgeving, wat een uitgebreide training garandeert waarmee ze hun persoonlijke en professionele doelen op een flexibele manier kunnen bereiken. Via de MIA - Digital University virtuele leeromgeving worden studenten getraind door middel van een interactieve les- en leermethode met constant advies en ondersteuning van hun docenten en professoren. De verwerving van belangrijke persoonlijke en professionele competenties is gebaseerd op een systeem van continue evaluatie dat wordt uitgevoerd door de oplossing van praktische gevallen, simulaties, opdrachten en projecten die de toepassing van de verworven kennis in reële situaties mogelijk maken.

Dankzij de relatie met het bedrijfsleven biedt MIA - Digital University uitstekende training die het mogelijk maakt om de sleutelcompetenties te verwerven om leidinggevende posities in Europese en internationale bedrijven te bekleden.

Vind het juiste programma voor jou

Pas uw behoeften en wensen aan en neem de juiste weg.

MIA Digital University biedt een verscheidenheid aan programma's gericht op de evolutie van digitale technologieën om te voldoen aan de wereldwijde en veranderende marktvraag. Of je nu een jonge afgestudeerde of een professional bent, je kunt het programma vinden dat je op het juiste pad brengt om je carrière op te bouwen of te verbeteren.

Getuigenissen van studenten

Fabrizio Rodio

Afgestudeerd aan de Master Global MBA

" MIA Digital University is een geweldige instelling om je academische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. De cursussen die ik tijdens de master heb gevolgd, voldoen aan mijn loopbaanverwachtingen en de kennis en vaardigheden die ik heb bereikt, hebben me in staat gesteld mijn potentieel in mijn passie en doelen te vergroten"

Nicola Caria

Afgestudeerd aan het certificaat in digitale marketing

“Ik ben er trots op dat ik het Certificate-programma in Digital Marketing Master aan de MIA Digital University heb afgerond. De online cursussen gaven me de mogelijkheid om mijn dromen na te jagen door middel van een programma dat flexibel en handig was voor mijn schema ”

Vragen