Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

Invoering

Over ons

Wij geloven dat alleen nieuwe, flexibele onderwijsoplossingen kunnen voldoen aan de behoeften van veel van de potentiële studenten van dit moment. Traditioneel onderwijs en hun diensten hebben niet de flexibiliteit
om de obstakels van de volwassenen van vandaag te overwinnen om zichzelf voldoende op te voeden en te verbeteren. Veel mensen worden afgeremd door strakke schema's, hoge kosten en zeer tijdrovende programma's.

Wij van MDA, de Mind Development Academy , maken deel uit van een globale oplossing hiervoor. We geven mensen toegang tot hoger onderwijs, ondanks dat ze een beperkte tijd hebben, vanwege tal van persoonlijke verantwoordelijkheden in hun leven voor gezinnen, banen, enz. Daarom bieden we een zeer flexibele manier van correspondentieonderzoek aan via onze partner en online universiteit en bieden geïndividualiseerde beurzen.

Voor Zuid-Afrikaanse burgers die geïnteresseerd zijn in onze aanbiedingen: houd er rekening mee dat onze partneruniversiteit AIU en haar programma's volledig zijn geaccrediteerd door ASIC, het Britse overheidsorgaan voor accreditatie van buitenlandse universiteiten, maar AIU wordt nog niet erkend door SAQA in Zuid-Afrika.

Locaties

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Vragen