Keystone logo
Mount Mercy University Online

Mount Mercy University Online

Mount Mercy University Online

Invoering

Mount Mercy University, gelegen in het prachtige Cedar Rapids, Iowa, biedt studenten een bevredigende opleiding en belooft mensen van alle achtergronden een solide voorbereiding op een veranderende wereld. Onze meer dan 1.600 studenten komen van over de hele wereld en creëren een levendige, diverse en gastvrije campusgemeenschap.

Het curriculum van Mount Mercy, dat is gebaseerd op vijf kritieke punten - aarde, immigratie, geweldloosheid, racisme en vrouwen - begeleidt studenten bij het verkennen en werken aan een meer rechtvaardige, gelijke en vreedzame wereld. Hands-on werk gaat vaak gepaard met leren in de klas, waardoor studenten de ervaring krijgen die nodig is om hun loopbaan te beginnen met vertrouwen in een verscheidenheid aan nieuw ontwikkelde vaardigheden en kennis.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Cedar Rapids

    1330 Elmhurst Drive NE, , Cedar Rapids

Vragen