Keystone logo
NationsUniversity

NationsUniversity

NationsUniversity

Invoering

NationsUniversity zijn toegewijd aan onze benadering van het onderwijzen van de Schrift en geloven dat Gods Woord de sleutel is tot een betere wereld. Deze gulle gevers zijn bereid te betalen voor je eerste drie maanden studie. Met dit geschenk kun je studeren zonder enige kosten, behalve het inschrijfgeld van $ 25. Deze donateurs zijn bereid in u te investeren en u te helpen een bijbelse opleiding te verdienen, zodat u uw wereld kunt veranderen. Aan het einde van uw eerste kwartaal bent u in staat om een beslissing te nemen die het beste bij u past.

Ontdek NationsU

Wij zijn "een school zonder muren" die voor iedereen een betaalbare, hoogwaardige christelijke opleiding biedt.

Ontdek betaalbaar christelijk hoger onderwijs.

NationsUniversity is een online, non-profit, geaccrediteerde universiteit. Het dient de student die kwaliteitsonderwijs zoekt in religieuze studies tegen een betaalbare prijs. De universiteit verwelkomt de gelovige en de niet-gelovige door confessionele attributen en historische interpretaties opzij te zetten. Studies richten zich op bijbelse geschriften.

Ontdek een flexibele, handige manier om te leren.

NationsUniversity hanteert een doorlopende registratieprocedure. Je kunt op elk moment met je studie beginnen. Virtuele klaslokalen zijn vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week geopend. Hiermee kunt u uw leerplan aanpassen aan uw schema.

Ontdek een staf die zich volledig inzet voor uw succes.

NationsUniversity wordt geleid door vrijwilligers en mogelijk gemaakt door financiële partners die een visie delen om NationsUniversity te gebruiken om authentiek geloof op te bouwen en christelijke leiders over de hele wereld op te leiden. De instelling streeft ernaar om uw ervaring zo goed mogelijk te maken. Elke student krijgt een adviseur toegewezen om het onderwijsproces te begeleiden.

Ontdek geaccrediteerde opleidingen.

NationsUniversity is opgenomen in de staat Louisiana. Als een instelling die de graad verleent, biedt de school drie graden: (1) de Bachelor of Godsdienstwetenschappen (BRS), de Master of Theological Studies (MTS) en de Master of Divinity (M.Div.).

Ontdek kwaliteit.

De reden dat NationsUniversity bestaat, is om een universitaire opleiding in religieuze en theologische studies beschikbaar te stellen voor zeer gemotiveerde studenten die zich willen voorbereiden op kerkleiderschap, maar die vanwege financiële of andere praktische redenen niet in staat zijn die opleiding te vinden. We hebben kwaliteitsvolle onafhankelijke studiecursussen kunnen bieden tegen minimale kosten voor de studenten door geen fysieke campus te hebben, door universitaire professoren en andere professionals te werven om hun expertise en diensten aan te bieden, en door genereuze steun te ontvangen van vrienden die ons doel delen.

NationsUniversity is een geaccrediteerd lid van de Accreditatiecommissie voor afstandsonderwijs (DEAC). De DEAC wordt erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs (USDE) en de Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

NationsUniversity heeft me een bredere basis gegeven waaruit ik kennis en structuur kan putten die alles wat ik doe van brandstof voorzien.

-BYTHA REGAULD, ARKANSAS, VERENIGDE STATEN

Missie visie

De missie van NationsUniversity is om authentiek geloof op te bouwen en christelijke leiders over de hele wereld op te leiden door betaalbaar, toegankelijk hoger onderwijs, met behulp van afstandsonderwijs.

Missie en visie

NationsUniversity streeft ernaar zijn missie te vervullen door middel van kwaliteitsvolle programma's voor onderwijs op afstand. Het opbouwen van geloof is geen emotionele ervaring; het is een educatieve onderneming, gebouwd op kennis en begrip.

Het ontwikkelen van christelijke leiders is eveneens een berekende onderneming, gebouwd op kennis en degelijke principes. Om een goede basis te leggen, is een serieuze, hoge en objectieve presentatie van het christelijk geloof en zijn redenering essentieel. Daarom streeft de instelling ernaar elke student in een rigoureuze confrontatie met de bijbelse tekst te betrekken.

Goals

Geloof opbouwen door te focussen op zowel kennis van de bijbeltekst als persoonlijke spirituele vorming. Christelijke leiders trainen door studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden om als christelijke leiders te dienen.

Bij NationsUniversity streven we ernaar:

 • Academische programma's aanbieden die studenten kansen bieden voor persoonlijke, spirituele en professionele ontwikkeling
 • Bijbels schrift op een positieve manier weergeven
 • Academische excellentieprogramma's aanbieden op een post-secundair niveau van instructie
 • Educatieve programma's en services bouwen en onderhouden die wereldwijd van opzet zijn en geschikt zijn voor wereldwijde instructie
 • Een open systeem bieden voor zoekers zonder barrières voor exploratie
 • Werken in overeenstemming met de waarden in het evangelie van Jezus Christus
 • Om de veiligheid van de studenten te beschermen
 • Programma's aanbieden die studenten zich kunnen veroorloven
 • Om toegankelijke programma's voor studenten te bieden
 • Om de voortgang van studenten aan te moedigen via een ondersteunend systeem van individuele contacten door zorgzaam en toegewijd personeel en vrijwilligers
 • Om de activiteiten van de instelling op de meest efficiënte manier uit te voeren

Locaties

Locaties
 • 650 Poydras St., Ste 1400, , New Orleans

Vragen