Keystone logo
New College Lanarkshire

New College Lanarkshire

New College Lanarkshire

Invoering

New College Lanarkshire biedt meer dan 800 cursussen aan in zes faculteiten. Toegewijd aan voortdurende verbetering, heeft het College geïnvesteerd in de nieuwste technologie en faciliteiten op zijn campussen om ervoor te zorgen dat studenten over de beste middelen beschikken.

Elke campus heeft unieke kenmerken, waaronder de ultramoderne opnamestudio's en in-house radiostations in Cumbernauld, moderne kapsalons, gloednieuwe tandheelkundige onderwijsfaciliteiten en een prachtige conferentieruimte in Coatbridge.

Het College heeft een sterke focus op vaardigheden, wat de nieuwe merkpositionering van 'Skillset For Life' ondersteunt. Of het nu gaat om schoonheid of bakken, sport of wetenschap, auto's of computers, het college is erop gericht studenten te helpen een passie om te zetten in hun carrière.

Inzetbaarheid is een ander belangrijk aandachtspunt van het College, en elke faculteit heeft sterke zakelijke banden met marktleiders die buitengewoon ondersteunend zijn bij het aanbieden van studentenstages, ervaring en advies.

Locaties

Locaties
  • Enterprise Way,1, ML1 2TX, Wishaw

  • Kildonan Street, ML5 3LS, Coatbridge

  • North Carbrain Road, G67 1HU, Cumbernauld

  • Ardgoil Drive,1, G68 9NE, Cumbernauld

  • Cumbernauld, Verenigd Koninkrijk

Vragen