Keystone logo
Neapolis University Pafos Distance Learning

Neapolis University Pafos Distance Learning

Neapolis University Pafos Distance Learning

Invoering

  • Professor Anastasia Reppa, directeur van de eenheid voor afstandsonderwijs
  • Dr Kyriakoula Georgiou, onderwijstechnoloog
  • Mevrouw Ioulita Aggelopoulou, Instructieontwerper
  • Aggelina Agapiou, beheerder van een eenheid voor afstandsonderwijs

De Distance Learning Unit (DLU) van Neapolis University gebruikt de modernste elektronische technologie voor een platform dat studenten postdoctorale studieprogramma's in hedendaagse specialisaties aanbiedt. Het doel van DLU is om de studenten en academici van de universiteit te ondersteunen bij zowel langdurig als kortdurend afstandsonderwijs. De basisfilosofie van de DLU is om gelijkheid te verzekeren in toegang tot informatie en respect voor de behoeften van elke student van onze universiteit. Onze visie is om een eenheid te creëren die een prototype zal zijn in afstandsonderwijs voor alle universiteiten die vergelijkbare studieprogramma's aanbieden.

De doelstellingen van DLU

Het aanbieden van afstandsonderwijs als antwoord op de behoeften van:

  • Studenten, terwijl ze ervoor zorgen dat de doelstellingen en resultaten van elke cursus worden bereikt.
  • Academisch personeel betrokken bij afstandsonderwijs om de elektronische materialen en bronnen die beschikbaar en bruikbaar zijn door DLU-technologie te kunnen gebruiken en verrijken.
  • Het gebruik van het elektronische platform voor de versterking van het onderzoek en de ontwikkeling van de universiteit ten behoeve van studenten, de academische gemeenschap en de lokale gemeenschap van Cyprus.
  • Koppeling van DLU met private en publieke sectoren om een concurrentievoordeel te behouden in een gemeenschap van kennis en voortdurende ontwikkeling.

Het onderwijsmodel

Het onderwijsmodel dat door Neapolis University in de DLU wordt toegepast, is gebaseerd op de structuur van e-learning. De ontwikkeling van DLU was gebaseerd op jarenlange ervaring en conclusies van instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld.

Meer in het bijzonder werd rekening gehouden met de ervaringen van The Hellenic Open University en The Open University of Cyprus en de Open University of Israel. De structuur van het programma van cursussen en elektronische hulpmiddelen biedt studenten de flexibiliteit voor hun onderwijservaring op afstand tijdens hun studie.

Online onderwijs

Elk studieprogramma dat wordt aangeboden door afstandsonderwijs is gestructureerd en voorzien van een complete studiegids. Het houdt zich aan de basisdoelstellingen van opleiding in de elektronische omgeving van afstandsonderwijs.

Het onderwijsmodel dat in elk curriculum wordt gebruikt (Figuur 1), omvat een persoonlijk trainingspakket waarmee studenten toegang hebben tot materiaal dat is aangeboden en op het elektronische platform is geplaatst en persoonlijk met de docent is besproken of door hen op een moderne afstandsbediening te ontmoeten. communicatieles (teleconferentie).

Studenten kunnen ook productiviteitstools gebruiken in verschillende communicatieomgevingen, zoals groepsconferenties en webinars, die de student helpen bij het ontwikkelen van online leren. Studenten leren van een reeks aan hen toegewezen acties en taken met behulp van het elektronische platform dat de universiteit aanbiedt.

De technologische kloof overbruggen

Dit elektronische educatieve platform dat door Neapolis University wordt gebruikt, is ontworpen om de beste leerresultaten voor studenten te bereiken. Het platform voor afstandsonderwijs stelt studenten in staat om gemakkelijk hun capaciteiten te leren kennen en de manier te gebruiken en te kiezen die het beste bij hen past voor een flexibele en gepersonaliseerde leerstijl.

Persoonlijke training

Naast de op video opgenomen lezingen en instructies die beschikbaar zijn voor studenten, heeft Neapolis University een exclusieve lijn gehuurd voor het gebruik van de afstandsonderwijsprogramma's die op afstand worden aangeboden. Het onpersoonlijke karakter en de anonimiteit van afstandsonderwijs worden dus verminderd, omdat studenten in speciaal ontworpen ruimtes de professor of een expert live kunnen zien en vragen kunnen stellen en kunnen genieten van de positieve resultaten van de virtuele studentenparticipatie uit verschillende regio's van Griekenland en Cyprus.

Online bronnen

De bronnen voor online e-learning omvatten educatief materiaal dat beschikbaar is voor het lezen van elke cursus, links naar websites, online communicatie en multimedia. De tools van het platform maken het voor studenten en docenten gemakkelijker om te communiceren met de verschillende vormen van trainingsmateriaal en om deel te nemen aan leren door het delen van kennis. Deze multifactoriële omgeving biedt studenten gunstige voorwaarden voor flexibel en gepersonaliseerd leren, dat de voordelen van moderne methoden van afstandsonderwijs combineert.

Locaties

Locaties
  • Paphos, Cyprus

Vragen