Keystone logo
Neapolis University Pafos Distance Learning Master of Science in Europese politiek en bestuur
Neapolis University Pafos Distance Learning

Master of Science in Europese politiek en bestuur

Online Cyprus

3 Semesters

Engels,

Deeltijd

Request application deadline

Oct 2024

EUR 10.000 / per year

Afstand leren

Invoering

Het programma is geaccrediteerd door het Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education (CYQAA)


Het doel van het MSc in European Politics and Governance-programma is om een cursus van geavanceerde studie te bieden aan diegenen die ernaar streven effectieve leiders te worden in Europese aangelegenheden in zowel de private als de publieke sector. Het curriculum van het programma is ontworpen om de essentiële elementen van het EU-beleid te verkennen en om studenten voor te bereiden op steeds complexere verantwoordelijkheden in de diplomatie, internationale organisaties en de publieke sector, de lokale overheid en onderzoeks- en non-profitorganisaties. Het kerncurriculum benadrukt zowel de vaardigheden en kennis die nodig zijn om EU-aangelegenheden effectief te beheren en om de grotere internationale, Europese en nationale instellingen te begrijpen waarin beleid wordt ontwikkeld en taken worden gedefinieerd en beoordeeld.

Het programma biedt up-to-date kennis in een aantal verschillende disciplines die deel uitmaken van het gebied van Europese studies, zoals bedrijfskunde / economie, politiek en recht. Bovendien voorziet het programma studenten van analytische, verantwoordelijkheids- en leiderschapsvaardigheden om hun besluitvormingsvermogen te verbeteren en het welzijn van de organisatie te bevorderen in de context van een voortdurend veranderende en competitieve Europese omgeving.

Een fundamentele filosofie van het programma is de empirische benadering van de studie van bestuur, waarbij de nieuw verworven kennis en vaardigheden van de studenten worden vermengd met hun professionele ervaring en worden toegepast op praktijkgevallen.

Deze benadering verbreedt en verdiept het begrip van studenten van grensoverschrijdende kwesties en beleidsprocessen, bevordert de vaardigheden op het gebied van onderzoek, analyse, synthese en creativiteit en stimuleert innovatie en bewustzijn van de rol van concurrerende internationale actoren; ten slotte ontwikkelt het bewustzijn van sociale, culturele en mondiale kwesties die beleidsbeslissingen beïnvloeden.

Voordelen van het programma

  • Het internationale prestige en de erkenning van de Neapolis University of Pafos.
  • Uitstekend academisch personeel met een sterke expertise in de onderwezen onderwerpen.
  • Internationale samenwerkingen met vele universiteiten.
  • De flexibiliteit van afstandsonderwijs.
  • Het gebruik van geavanceerde technologie en middelen.
  • De dynamische keuze tussen synchroon en asynchrone afstandsonderwijs.
  • Competitief collegegeld.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen