Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Invoering

onze filosofie

De filosofie van The New England School of English is om het beste op het gebied van Engelse taal- en cultuurtraining te bieden: een intellectueel uitdagend programma van de hoogste kwaliteit in een warme en ondersteunende omgeving. Kortom, ons doel is om een buitengewone kans te bieden om Engels te leren.

Waarom NESE ?

Volledige taalkundige en culturele onderdompeling

Bij NESE leren leerlingen meer dan alleen taal; ze leren ook de Amerikaanse cultuur. Onze studenten slagen snel omdat intensieve Engelse taaltraining in combinatie met volledige culturele onderdompeling heeft bewezen het leren van talen te maximaliseren. Bij NESE volgen studenten overdag intensieve lessen en hebben ze de mogelijkheid om 's avonds naar huis te gaan bij een Amerikaanse gastgezin of een slaapzaal. De hele dag, elke dag stelt ons intensieve programma studenten bloot aan de Amerikaanse taal en cultuur, waardoor ze de kans krijgen om zo snel mogelijk een taal te leren.

Uitstekende leraren

Vanwege zijn uitstekende reputatie trekt NESE docenten aan die zowel een bachelordiploma als een hoger diploma hebben behaald aan enkele van de beste universiteiten in de VS, waaronder Harvard, Yale en Columbia. Ongeacht waar onze docenten hun diploma hebben behaald, NESE -docenten zijn dynamische professionals met uitzonderlijke onderwijservaring die zijn geselecteerd om les te geven aan NESE vanwege hun hoge niveau van expertise en toewijding.

Kleine klassen

Onze gemiddelde klasgrootte is 12 studenten. Kleine klassen zorgen voor levendige discussies, frequente deelname van studenten en intensieve interactie tussen student en leraar.

Intensieve en semi-intensieve programma's vijf dagen per week

Studenten kunnen elke dag deelnemen aan het intensieve programma van NESE van 9:00 tot 15:15 uur of aan het semi-intensieve programma van NESE elke dag van 9:00 tot 12:00 uur. Beide programma's bieden 10 niveaus van taal- en cultuurtraining, volledige toegang tot alle NESE faciliteiten en keuze uit slaapzalen of gastgezinnen.

Keuzevakken en naschoolse cursussen

Naast onze intensieve academische lessen kunnen studenten keuzevakken en naschoolse cursussen kiezen om hen te helpen hun doelen sneller te bereiken. Keuzevakken en naschoolse cursussen omvatten TOEFL®-voorbereiding, zakelijk Engels, juridisch Engels, uitspraak en universiteitsvoorbereiding. NESE Gevorderde studenten kunnen ook cursussen volgen op hun interessegebied aan de Harvard Extension School en andere colleges in de regio. (Houd er rekening mee dat er zich vijf studenten moeten registreren om een NESE naschoolse cursus te laten plaatsvinden.)

Officiële transcripties en certificaten

Aan het einde van elke sessie ontvangt u een NESE -transcriptie met informatie over uw Engelse taalvaardigheid en academische prestaties op elk vaardigheidsgebied. U ontvangt ook een NESE -certificaat van deelname voor deelname aan ons programma, en na succesvolle afronding van het meest geavanceerde niveau van NESE , ontvangt u het NESE -diploma. Bovendien, als je academische excellentie behaalt, word je erkend als een "Honours Student". Een aantekening hiervan verschijnt op uw officiële NESE -afschrift.

Een ideale stad, een ideale universitaire setting

NESE is gelegen naast Harvard University in het centrum van Harvard Square in Cambridge. Harvard Square is een brandpunt van studentenactiviteit en een van de meest interessante en dynamische studentencentra in de Verenigde Staten. NESE ligt op slechts 100 meter van de trein- en busstations en op 10 minuten van het centrum van Boston. We zijn ook minder dan twee uur verwijderd van geweldig skiën, oceaanzeilen en het prachtige, historische Cape Cod.

Flexibel rooster

We bieden intensieve sessies van 4 weken die beginnen op 12 verschillende tijdstippen gedurende het jaar. Dit betekent dat je met je Engelse training kunt beginnen op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Vooraf accommodatieregelingen

Het hele jaar door kunnen studenten ervoor kiezen om in een Amerikaanse gastgezin of in een slaapzaal te wonen. Omdat NESE alle huisvesting regelt voordat studenten hun eigen land verlaten, kunnen studenten rechtstreeks van het vliegveld naar hun nieuwe huis gaan, of ze nu in een gastgezin of in een slaapzaal willen wonen. NESE brengt geen kosten in rekening voor het regelen van huisvesting.

Een programma voor professionals

Vanwege de flexibiliteit van het NESE -curriculum kunnen professionals de lessen kiezen die ze willen volgen. Dit is ideaal voor professionals wiens werk hen niet toelaat om ons intensieve curriculum te volgen. Naast ons reguliere intensieve programma zijn privé-instructie en NESE keuzecursussen enkele van de opties bij NESE voor professionals.

Een programma voor studenten

Ons intensieve curriculum is speciaal ontworpen om studenten te helpen hun academische doelen zo snel mogelijk te bereiken. Naast onze intensieve lessen bieden we een TOEFL® Preparation-cursus, het Institutional TOEFL®-examen elke maand en een University Preparation-cursus aan. We bieden ook uitgebreide educatieve begeleiding en een universitaire plaatsingsservice, een universiteitsbibliotheek om studenten te helpen bij het plannen van toekomstige studies in de Verenigde Staten, en toelating tot universiteiten in de omgeving zonder TOEFL® te nemen.

Gratis advies en diensten

Ons aanbod van gratis diensten is uitgebreid: huisvesting vóór aankomst, begeleiding en plaatsing op de universiteit, gebruik van NESE computerfaciliteiten, onbeperkt gebruik van NESE e-mail en internet, NESE cijferlijsten en certificaten, en advies van onze ervaren vertegenwoordigers over de hele wereld.

Locaties

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Vragen