Keystone logo
North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

Invoering

Over ons

Onze online engineeringprogramma's bieden alle voordelen van een ervaring op de campus aan een universiteit van wereldklasse.

Uitmuntendheid in engineering

Wanneer je studeert bij NC State Engineering Online, maak je deel uit van het NC State College of Engineering, een nationale leider. Studenten in onze afstandsprogramma's voldoen aan dezelfde strenge normen als die in de klas.

Onze technische faculteit is uitstekend. Zestien van hen zijn lid van de National Academies of Science, Engineering and Medicine, en anderen zijn geprezen als innovators van het Witte Huis, MIT Technology Review en de National Science Foundation. Deze faculteit werkt nauw samen met de uitgebreide selectie van overheids- en industriepartners van NC State, op zoek naar praktische oplossingen voor wereldwijde uitdagingen.

Als student online engineering heb je ook toegang tot hulpbronnen om je te helpen slagen, waaronder bibliotheken van wereldklasse, ons Virtual Computing Lab, on-campus proctoring en NC State Bookstores.


borevina / Pixabay

123951_architect-3979490__340.jpg

Een record van succes

Engineering is een voortdurend veranderend veld. De vorderingen van vandaag zijn het nieuws van gisteren, sneller dan u denkt. De basisprincipes die je hebt geleerd als student of op de jobsite zullen altijd relevant zijn, maar de technologie en middelen die je gebruikt, zullen continu veranderen. Daarom is levenslang leren zo'n fundamentele prioriteit voor ingenieurs en het behalen van een masterdiploma of professioneel certificaat is de beste manier om voorop te blijven lopen.

Bij NC State hebben we een lange staat van dienst in engineering op afstandsonderwijs - meer dan 40 jaar lang. We zijn volledig geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools, en we zijn in elke Amerikaanse staat gemachtigd om online diplomaprogramma's te leveren.

Er is veel veranderd sinds we in 1978 zijn begonnen, met breedbandverbindingen die videocassetterecorders vervangen en opkomende velden die dalende vervangen. Wat niet is veranderd, is de kwaliteit en integriteit van de technische opleiding die wij aanbieden.

Locaties

  • Raleigh

    Raleigh, Verenigde Staten

Vragen