Keystone logo
Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Invoering

Northwestern California University School of Law (NWCULaw®) werd 38 jaar geleden opgericht. Het begon als een externe rechtenstudie en is nu de oudste online rechtenopleiding in het land die online afstandsonderwijs aanbiedt. Haar rechtenstudieprogramma was zo ontwikkeld dat economische obstakels, gezinsverplichtingen, de afgelegen ligging en andere ontberingen mensen er niet van zouden weerhouden rechten te studeren.

De school heeft momenteel ongeveer 600 ingeschreven studenten, en in de loop van de vele jaren van de geschiedenis van de school heeft een groot aantal van haar afgestudeerden met succes rechten uitgeoefend. Afgestudeerden van de school zijn overgestapt naar banen als advocaten en procederende partijen in de privépraktijk, plaatsvervangende openbare verdedigers, plaatsvervangende districtsadvocaten, plaatsvervangende districtsadvocaten, stadsadvocaat, octrooigemachtigden, belastingadvocaten, immigratieadvocaten, faillissementsadvocaten, admiraliteit en maritieme advocaten, arbiters, bemiddelaars, rechters van administratieve rechtbanken en personeelsadvocaten die werken voor advocatenkantoren, particuliere bedrijven, organisaties en overheidsinstanties.

NWCULaw heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van online rechtsscholen en afstandsonderwijs en was de eerste school die via internet onderwijs aan haar studenten aanbood met behulp van videoconferentietechnologie. Het biedt een volledig online rechtenstudieprogramma dat leidt tot de uitreiking van de Juris Doctor (JD) -graad.

Locaties

Locaties
  • 2151 River Plaza Drive, Suite 306 Sacramento, CA 95833, 95833, Sacramento

Vragen