Keystone logo
© Penn State Great Valley
Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Invoering

De Kellogg School of Management aan de Northwestern University is toegewijd aan het opleiden en inspireren van dappere leiders die sterke organisaties opbouwen. Groei is een uitdaging voor elke leider en organisatie waarmee het wordt geconfronteerd - in sectoren, markten, landen en economieën. Door een onderscheidende benadering van zakelijk denk leiderschap en een levendige, door de gemeenschap geleide cultuur, ontwikkelt Kellogg moedige, gedreven en ondersteunende leiders die verstandig gebruik maken van de kracht van markten om blijvende waarde te creëren.

De Kellogg School of Management aan de Northwestern University werkt samen met GetSmarter om een best-in-class online onderwijservaring te creëren: van het ontwerp van programma's die verifieerbare competenties leveren tot de gepersonaliseerde, door mensen gemedieerde ondersteuning die studenten ontvangen.

Het aanbod aan online programma's wordt geleid door de gerenommeerde faculteit Northwestern Kellogg en een groot aantal experts uit de industrie, met een onderscheidende interdisciplinaire benadering van leiderschap in zakelijk denken. Na succesvolle afronding van een programma lopen studenten weg met een officieel certificaat waarmee ze zich kunnen onderscheiden in de competitieve werkomgeving.

programma's

Kellogg School of Management aan de Northwestern University biedt ook:

  • Digitaal operations management
  • Ondernemingsrecht voor leiders
  • Strategisch verandermanagement

Contact

+1847440 3906
[email protected]

Locaties

  • Evanston

    2211 Campus Drive, , Evanston

Vragen