Keystone logo
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Invoering

Met meer dan 4 miljoen+ studenten in meer dan 170 landen, is Great Learning, een onderdeel van de BYJU'S-groep, een toonaangevend wereldwijd edtech-bedrijf voor professioneel en hoger onderwijs dat brancherelevante programma's aanbiedt in gemengde, klassikale en puur online modi voor technologie, data en zakelijke domeinen. Deze programma's zijn ontwikkeld in samenwerking met de beste instellingen zoals Stanford Executive Education, MIT Professional Education, The University of Texas in Austin, NUS, IIT Madras, IIT Bombay en meer.

Onze missie

Carrièresucces mogelijk maken in de digitale economie

Als het grootste professionele leerbedrijf van India en een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 170 landen, hebben we een missie om professionals over de hele wereld bekwaam en klaar voor de toekomst te maken.

In de afgelopen 7 jaar hebben we professionals over de hele wereld kunnen leren, waarbij duizenden van hen succesvolle loopbaanontwikkeling hebben kunnen bereiken bij toonaangevende bedrijven zoals Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey en meer.

Ons verhaal

2021 - Lid worden van de BYJU-groep

Na een enorme groei en winst te hebben geboekt ondanks de opstart, hebben we dit jaar de hand geschud met BYJU'S, een van de beste edtech-organisaties ter wereld. We werkten samen en lanceerden nieuwe programma's met onder andere Deakin University, National University of Singapore, IIT-Roorkee, IIIT-Delhi, Shiv Nadar University en bereikten een recordmijlpaal van bijscholing van 4 miljoen+ studenten op ons platform. We werden ook uitgeroepen tot 'Beste leverancier van online vaardigheden van het jaar' door Entrepreneur India.

2020 - Noordwestelijke universitaire samenwerking

Dit was een gedenkwaardig jaar voor ons. We hebben meerdere internationale programma's gelanceerd en onze wereldwijde aanwezigheid uitgebreid naar meer dan 140 landen, waardoor we een van de grootste professionele leerbedrijven ter wereld zijn. We zijn ook een nieuwe samenwerking aangegaan met de Northwestern University

2019 - Internationale universitaire samenwerking

Dit jaar hebben we ons portfolio gediversifieerd met programma's in Cybersecurity en Design Thinking, door samenwerking met Stanford Executive Education. We hebben ons aanbod voor senior leiders ook uitgebreid met specifiek op maat gemaakte programma's in AI en Analytics. We hebben GL-Excelerate gelanceerd, ons vlaggenschip-carrière-initiatief om studenten en alumni in contact te brengen met de topbedrijven in het land.

2018 - Samenwerking met Texas McCombs

We hebben de 50e batch van ons vlaggenschipprogramma in Business Analytics gelanceerd en zijn een partnerschap aangegaan met The University of Texas in Austin, McCombs School of Business om het internationaal te lanceren. We hebben ook 6 nieuwe programma's gelanceerd in Cloud computing, DevOps, Full Stack Development, Data Science, Artificial Intelligence en Machine Learning. Door deze initiatieven hadden onze programma's een impact op het leven en de loopbaan van meer dan 5000 werkende professionals.

2017 - 2 miljoen leeruren

Great Learning heeft met succes 2 miljoen leeruren opgeleverd (en dat zijn er nog meer) in onze zoektocht om elke professional toekomstbestendig te maken in een buitengewoon datagestuurde wereld. Ons nieuwste programma, PG Program – Big Data (PGP-BDA), wordt gelanceerd in Bangalore, Hyderabad en Chennai.

2016 - Uitbreiding naar 6 nieuwe steden

Great Learning breidt zijn vleugels uit naar 6 grootstedelijke centra, waaronder Chennai, Bangalore, Gurgaon, Pune, Mumbai en Hyderabad. Er worden twee nieuwe programma's gelanceerd: PG Program in Management en BACP (Business Analytics Certification Program). We hebben invloed op het leven en de loopbaan van meer dan 1000 werkende professionals via onze programma's.

2015 - Programma nummer 1

PG-programma - Business Analytics (PGP-BABI) wordt vermeld als het beste analyseprogramma in het land door Analytics India Magazine, Outlook, Business Standard, enz. Dit gaat twee jaar op rij door en we werken er hard aan om onze numerouno-status te behouden.

2014 - Eerste programma gelanceerd

Ons vlaggenschipprogramma in Business Analytics (PGP-BABI) wordt gelanceerd in 3 steden: Chennai, Bangalore, Gurgaon. Het team werkt nauw samen met docenten, brancheleiders, alumni en studenten om het programma zeer brancherelevant, uitgebreid en rigoureus te maken.

2013 - Aanvang

Mohan Lakhamraju en Hari Nair hebben Great Learning opgericht om hun droom te verwezenlijken om elke werkende professional in het land datavaardig te maken. Kort daarna beginnen programma-ontwikkeling en marktonderzoek.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

Vragen