Keystone logo
Norwich University Online

Norwich University Online

Norwich University Online

Invoering

Norwich University's College of Graduate and Continuing Studies biedt masterdiploma's, bachelordiploma's, certificaten en permanente educatieprogramma's voor werkende volwassenen en levenslang lerenden. Onze programma's zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de gevarieerde werkschema's en levensstijlen van studenten en worden geleverd via Norwich University Online , een virtueel en zeer interactief leerplatform dat de uitzonderlijke faculteit en curricula van Norwich verbindt met studenten in het hele land en over de hele wereld.

Het informeren van ons state-of-the-art online aanbod is onze 200-jarige geschiedenis van academische excellentie en innovatie. Van de eerste particuliere hogeschool in het land die civieltechnische lessen aanbood tot een van de eerste instellingen die werd uitgeroepen tot NSA Centre of Excellence in Information Security Education, Norwich heeft de leiding in het hoger onderwijs sinds de oprichting in 1819. Onze online graduate en permanente educatieprogramma's breiden en bouwen voort op die baanbrekende erfenis en bereiden gemotiveerde studenten voor op leiderschapsrollen in de meest kritieke velden van vandaag.

Onze belofte aan jou

  • Relevante en gerespecteerde online academische programma's.
  • Flexibiliteit: voltooi uw cursussen op tijden die bij uw schema passen.
  • Een dynamische en interactieve leeromgeving.
  • Mogelijkheden om uw cursussen onmiddellijk toe te passen op uw werkplek of gemeenschap.
  • Uitzonderlijke studentenservice.
  • Betrokken docenten en een persoonlijke ervaring.
  • Een gemeenschap van mede-levenslang lerenden.

Onze missie

Door middel van relevante academische programma's, betrokken docenten en een gepersonaliseerde educatieve ervaring heeft het College of Graduate and Continuing Studies van Norwich University een dynamische leeromgeving gecreëerd die volwassen studenten in staat stelt om positieve veranderingen teweeg te brengen in hun leven, de organisaties waarin ze werken en de gemeenschappen waar ze wonen.

Aan onze missie ligt een reeks gedeelde waarden en overtuigingen ten grondslag die zowel ons onderwijs informeren als onze groei als instelling stimuleren:

Leiderschap en service - Wij geloven dat positieve verandering begint bij degenen die leiding geven, en om een effectieve leider te zijn, moet u bereid en toegewijd zijn om een doel te dienen dat groter is dan uzelf. Al onze programma's benadrukken de ontwikkeling van kernkwaliteiten van leiderschap: een sterke ethische basis, een strategische mindset, een globaal perspectief, het vermogen om met duidelijkheid en impact te communiceren, en een allesoverheersende toewijding aan service.

Denken en doen - Weten wat je moet doen is belangrijk. Weten hoe het moet, is net zo essentieel. Door middel van een curriculum dat theoretische kennis combineert met praktijkervaring en praktijk, helpen we onze studenten diepgaande denkers en strategische doeners te worden die tastbare waarde toevoegen aan hun werkplekken en gemeenschappen.

Levenslang leren - Wij zijn van mening dat het nastreven van kennis een voortdurende inspanning moet zijn en bieden een breed scala aan academische programma's die studenten in verschillende stadia van hun loopbaan en leven ontmoeten. Of studenten nu op zoek zijn naar professionele vooruitgang of persoonlijke voldoening (of beide), onze programma's zijn ontworpen om levenslang leren en voortdurende zelfverbetering mogelijk te maken.

Uitdaging en ondersteuning - Wij zijn van mening dat de meeste dingen die de moeite waard zijn, hard werken vereisen - een overtuiging die wordt samengevat in ons institutionele motto: Verwacht uitdagingen. Maak onderscheid. Ons doel als universiteit is om onze studenten naar hun persoonlijk best te duwen en hen tegelijkertijd de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Zij zullen deze steun ervaren als student en daarbuiten als lid van onze Norwich-alumnigemeenschap.

Onze verbintenis vervuld via Norwich University Online

In overeenstemming met onze toewijding om programma's aan te bieden die de uiteenlopende professionele en persoonlijke doelen van onze studenten weerspiegelen, levert het College of Graduate and Continuing Studies zijn master's degree, bachelor's degree voltooiing, graduate certificaten, een onderwijscertificaat en verrijkingsprogramma's via Norwich University Online . Dit dynamische online leerplatform maakt het voor werkende volwassenen en andere levenslang lerenden mogelijk om hun opleiding voort te zetten, ongeacht hun locatie of planningsbeperkingen.

Locaties

Locaties
  • Harmon Drive,158, 05663, Northfield

Vragen