Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Invoering

Verdien online een Amerikaanse masteropleiding aan de Norwich University. Aan Norwich University heb je opties. Met vijf nationaal erkende masterprogramma's en een flexibel online platform is het gemakkelijker dan ooit om je professionele doelen te bereiken. Haal je diploma zonder het huis te verlaten, met Norwich, een Amerikaanse instelling met bijna 200 jaar ontwikkeling van leiders. In slechts 18 maanden kun je een gerenommeerd Amerikaans masterdiploma verdienen zonder je huis te verlaten, terwijl je je persoonlijke en professionele verantwoordelijkheden voortzet. Als student in een van de online afstudeerprogramma's van Norwich, ontwikkel je karaktertrekken die bij leiders voorkomen in elke beroepsdiscipline, integriteit, vertrouwen, loyaliteit en eer door een breed scala aan mogelijkheden die je machtigen op manieren die je je nooit had voorgesteld. Volg uw carrière vanaf uw computer door een van de volgende masteropleidingen te kiezen:

 • Master of Business Administration
 • Master in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde
 • Master of Arts in diplomatie
 • Master of Arts in internationale betrekkingen
 • Master of Science in informatiebeveiliging

Alle online programma's van Norwich bieden relevante, gerichte curricula en kleine, interactieve lessen. Als een instelling die lang geassocieerd is met innovatie in het onderwijs en de voorbereiding van het land, de regering en militaire leiders, blijven de faculteit en de afgestudeerden van Norwich bijdragen aan de ontwikkeling van de economische, politieke en sociale infrastructuur van het land en de wereld. Ons online leerplatform van Norwich University bevordert een hoog niveau van interactiviteit tussen studenten en docenten. De lessen zijn beperkt tot 16 studenten om diepgaande discussies en frequente persoonlijke interacties te bevorderen. De hoge kwaliteit en flexibiliteit van onze online-programma's trekken uiterst gemotiveerde en getalenteerde studenten met verschillende professionele en culturele achtergronden aan. Dientengevolge leren studenten vaak zo veel van elkaar als van hun professoren en verlaten ze onze programma's met waardevolle professionele contacten en vriendschappen. Voordelen van de online graden van Norwich:

 • Cursussen zijn gemakkelijk online en kunnen worden voltooid op uw eigen schema vanuit het comfort van uw huis of kantoor
 • Kies uit vier beschikbare startdata elk jaar: maart, juni, september, december (met uitzondering van Master of Civil Engineering die 2 beschikbare startdatums heeft: maart en september)
 • Ontvang 24/7 technische ondersteuning, toegang tot meer dan 100 databases, 54.000 elektronische teksten en duizenden boeken en elektronische tijdschriften, en een toegewijd ondersteuningsteam om uw succes in het programma te helpen verzekeren

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Northfield

  158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen