Keystone logo
Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Invoering

De hoofdcampus van NSU bevindt zich in Greater Fort Lauderdale met locaties in Florida en Puerto Rico. We bevinden ons in het hart van de academische en wetenschappelijke hub van de regio en op slechts enkele minuten van enkele van 's werelds beste stranden. Met meer dan 26.000 studenten en 152.000 alumni over de hele wereld, vindt u Shark Friends in alle uithoeken van het land - en daarbuiten.

Dit zijn enkele redenen waarom studenten voor NSU hebben gekozen.

 1. Kleine klasgroottes geven je one-to-one toegang tot professoren.
 2. Het bruisende leven op de campus omvat NCAA Athletics, sociale en professionele organisaties, culturele activiteiten en wellness en fitness.
 3. Gerangschikt als een top 200 beste college onder nationale universiteiten in 2018.
 4. Prestigieuze afstudeerprogramma's in geneeskunde, rechten, psychologie, zaken, onderwijs, farmacie, tandheelkunde en meer.
 5. Een diverse studentenpopulatie omvat 1200 internationale studenten uit 116 landen uit vijf continenten.
 6. State-of-the-art faciliteiten omvatten de nieuwste klaslokaaltechnologie, geavanceerde laboratoria en de beste onderzoeksbibliotheken.
 7. Veel van de NSU-afgestudeerden behalen master-, doctoraats- of professionele graden aan NSU of andere universiteiten. Niet-gegradueerde studenten nemen deel aan NSU-onderzoek op gebieden als geneeskunde, oceanografie, kanker, psychologie, tandheelkunde en autisme.
 8. Studenten bouwen relaties op door deel te nemen aan tal van gemeenschapsevenementen, waarvan er vele op de campus van NSU worden gehouden. Onze prachtige hoofdcampus ligt op slechts enkele minuten van het strand van Fort Lauderdale, South Beach, het nachtleven van Las Olas en de Everglades.


© Nova Southeastern University

141742_UR_20171108_0050.jpg

Locaties

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Vragen