Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

Invoering

Een nieuwe manier om te leren filmmaken

Onze samenwerkingscursussen herdefiniëren online filmeducatie. Aangedreven door een dynamisch, interactief platform, leer je nieuwe vaardigheden en krijg je projectfeedback van de NYU-faculteit.

Door experts geleide cursussen van 6 weken die zijn afgestemd op uw passies - en uw schema

  • Geef je portfolio een kickstart: onze leuke en gerichte cursussen zijn ontworpen om studenten te helpen opvallende korte films en scenario's te maken - met begeleiding, ondersteuning en technische karbonades.
  • Creëren en verbinden: je ontmoet een-op-een met de faculteit om je doelen te bespreken, rigoureuze klasdiscussies aan te vullen en belangrijke feedback op je projecten te ontvangen
  • Een nieuw leerplatform: ons nieuwe platform maakt realtime feedback, live videovergaderingen, samenwerking met collega's en meer mogelijk. Het personeel staat voor u klaar om al uw vragen over het platform te beantwoorden.

Dynamische cursussen

Gemodelleerd naar het beroemde filmschoolcurriculum van Tisch - en gebouwd om de onpersoonlijke ervaring van zoveel online programma's te vermijden - omvat elk van onze cursussen wekelijkse individuele en gezamenlijke opdrachten.

Ontworpen om u flexibiliteit in de planning te bieden, neemt u deel aan live videovergaderingen met docenten en klasgenoten.

Door videocolleges geleverd door de Tisch-faculteit en geproduceerd door echte filmmakers kunnen studenten zich in hun eigen tempo in het materiaal verdiepen.

Je wordt geïnspireerd om geweldig werk te maken en krijgt veel begeleiding.

Opmerking: sommige functies zijn niet beschikbaar voor Cinematography Fundamentals

Getuigenissen van studenten

toelatingen

Locaties

  • New York

    721 Broadway, , New York

Vragen